Nikolić: Hrvatska da se pokrije ušima

Ostavite komentar


  1. Kazu da veliku glavu imaju najcesce teski idioti… Najverovatnije je da je nas vrli preCednik Diplomislav poceo da cita komentare upucene njemu i da je upotrebio recenicu koja mu je najcesce upucivana. PS: Odusevila me od srca Koraksova karikatura Tome i mecke u krevetu!!!

  2. Znaci drzava Srbija je nesposobna,da sama izgradi i opremi jedan centar,vec mora uz "pomoc" Rusa!Toliko ljudi pismenih,sposobnih,uz to bez posla,came po biroima,a Srbija uvozi ruske "vatrogasce".Normalno da su u pravu ovi iz EU,kada kazu da je to spijunski centar Rusa,koji lako moze prerasti u rusku bazu.Stidi se "vojvodo od Bajcetinu".

  3. Ako iko treba da se pokrije usima to je Nikolic. Ali pamcenje ne sluzi svakoga.

  4. Voda? Voda je nestišljiva, gde nađe vodu za komparaciju? Srbija se, naprotiv, dobro uvija.

  5. ““Ајд да видимо да ли сте за слободу мишљења, за дамокритију или само за капитализм који француски философ Ален Бадју каже де је "болест човечанства", а ја га називам бандизизам. Изволите истину у виду мог коментара који је објавила "Политика": Ja вас разумем модeратори, ви нисте визионари као ја. Ја сам још 1973. рекао:"Неће бити нити Србије нити Југославије". Живите у доброј нади, а ико нам се страдање спрема. А како то изгледа сада погледајте Сирију и њен народ, ту је стигао међу нама, бежећи од смрти. Морало је да се деси, да се о фашизму говори баш у Крагујевцу. Јер Западни фашизам сваким даном прети да нападне Русију. Наравно, регрутирани су међу првима и усташе. А ми нисмо у Пакту с фашистима НАТО-а. Па ми ова порука српског Председника неодољиво подсећа на поруку од 27. марта 1941: "Боље гроб, него роб.!" Иста фашистичка дружина која је убила краља Александра. А 1941. убијали Србе на монструзне начине или масовно стрељали.Усташе, под именом "Домољуби" деведестих убијали Србе, и децу и жене и старце по становима у Загребу и српским селима, а и док су се Срби повлачили бежећи од монструма-усташа. Иселили скоро све Србе из "Лијепе наше", а онима који су још тамо прете да ће их ликвидирати. А у седишту Европске Уније траже да будемо нежни према њиховим националним мањинама. Фашистима смета што националне мањине сматрамо у свему равним или мало важнијим од нас самих.Но, монструмима то смета у Хрватској и Бугарској, државе које су примљени у ЕУ јер то одлучују Германи. Као што су германске банке задужилe Грчку са преко 300. милијарде, а од њиховог кредита Грчкој зарадили на свако евро 3-5 евра. А Грци, као и Срби и даље се ку..е. Поносни на своје постојање и када страдају. Да нису Албанију током Другог великог рата држали италијански фашисти и њу би Немачка одавно примила у ЕУ. Ту је увек САД, каа што су Британија и Америка са симпатијама гледале на Хитлера и Хирокита, јер су се надали да ће само да униште СССР, а они ће као хијене да притрче да поделе плен. Ко то чује као ја повике маонструма "За дом спремни", нема миран живот ни сан. Јер то они као кукавице најављују крв и лелек.

  6. Gospodine Kosovac, što bi rekao Zoran Radmilović: "Mnogo s…te". Kada četnički vojvoda optužuje nekog za fašizam, to ne može imati nikakvu težinu.

  7. Kako li se to prevodi na strane jezike, evo na primer engleski? Ili nemacki? Volela bih da cujem

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.