Nikolić: I dalje čekam dogovor sa Vučićem

Oglasio se predsednik Srbije prvi put od sinoćnje vesti da će se ponovo kandidovati

Ostavite komentar


  1. Pa po Bogu ljudi,sve je ovo iz istog legla! Ne mogu da razumem,a pola Srbije razumeti neće,da su napakovali tako da treba birati između dva,tri,ili još po neko zlo! Tu izgleda,samo onaj zalutali Janković nema veze snjima! Intelektualna Srbija to znade,ali šta vredi kada je onih drugih više? Uzurpirali su medije,svi oni koji bi mogli uticati da spreće strašni sud,priklonili su se,zarad uživanja u dzabalebarenju,potencionalnom pobedniku!? Spomenuti ću,Rasima,Vuka,i još neke likove kojima je samo bitno da su na platnom spisku,koji narod plaća!?

  2. Razumeo sam da su se sve dogovorili pre 3 dana. Kakav sada dogovor? Kako se dogovor može postići ucenama i pretnjama? Ako ovo nije neki specijalitet iz bolesne kuhinje AV krenuće vrlo neprijatna pisanja o Tomi i svemu čime je "zadužio" Srbiju svojim minulim radom. Ništa mu neće zaboraviti.

  3. Ovako se radi u Sev.Koreji, Kubi i sada u Srbiji – ostavite decu da prave pos““o, ženu da bije pare kroz ““humanitarni fond““, mene oterajte u ambasadu u Moskvu … i suuuper, ima narod da poludi od sreće kada se izljubite i podelite carstvo !!! … au, umal““ da zaboravim – ne smenjujte mi prijatelja u Kini, ““oće snaja da se iznervira …

  4. Kakva intelektualna Srbija? To je more statistička greška. Većinska je rialiti Srbija koja je već spremila kokice i čeka da šou konačno počne. Toma trenutno tvrdi pazar, Vučić se otvara en pasant da prođe što jeftinije u međusobnom trange-frange dogovoru. Svet se smeje i čeka rasplet balkanskog rašomona.

  5. Očekuje se svaki čas da poštar, prilego je malo usput u ladovini da odmori, donese pismo u kome se izmedju ostalog traži nabavka novog kazana za rakiju, renoviranje dva stara i dva para vatrostalnih radnih odela za Stanislavu!

  6. Стога и даље чекам одговор Т. Николића, А. Вучића и режима на власти, ко је финансирао оснивање СНС-а и њихову кампању? ко је крао гласове? ко је прислушкивао? шта је Б. Стефановић тајно потписивао? колико је Т. Николић, и синови му, као и А. Вучић, , платили порез на приход грађана обзиром на стечену имовину док се баве политиком? ко "поклања" паре Д. Николић и шта узврат добија? ко је све умешан у рушење имовине грађана Србије, ноћу под фантомкама, ко је свео скупштинску власт на пиштаљку, судску на кадијску, извршну на партијску?
    Очекујем одговор пре избора јер волим Србију а не власт, јер је обећано грађанима већ одавно а ево изрече опет, " Тако сам обећао и никада не газим своју реч ….." мада ми је јасно да се понашају као да немају времена да дају одговор који су обећали грађанима. Али избори ће па ваља питати.

  7. Neverovatno?! Kako se ljudima usladi vlast, kako ljudi vole da im oko zadnjicre zuje muve zvane govnare i govore im kako su jedinstveni, pametni i veliki?! Kako vlast može da iskvari i one za koje smo mislili da su nepokvarljivi?! Toma Nikolić je sav svoj politički put, sav svoj ljudski put opoganio i bacio u blato, zarad ostanka na vlasti. U poslednjem trenutku je proradila halapljivost. Neodoljivo me podseća na običnu srpsku jajaru, alavu, gladnu, zlobnu. Sve je uspeo. Da bude predsednik, da mu supruga Dragica postane prva dama, koja putuje i raspolaže velikim fondovima, da udomi svoju decu i decu njihove dece, da sredi svoje imovinsko stanje ali, o;ito, nikada nije dosta. Alavima su gladne o;i a njih niko ne može da nahrani. Podsetio me je na gospodina Vojislava Šešelja, koji je za predsednika Srbije, na prethodnim izborima kandidovao svoju suprugu?! Kada je u pitanju vlast ništa nije važno. Šta su opšti interesi, šta je srpski narod, šta je Srbija. To su samo ukrasi da halapljivi i gladni poput gospodina Nikolića ostvare svoje snove. Fuj…

  8. Pa ako Oco neće da da vladu i partiju…uzmi neki univerzitet…npr. BU…ili neki naučni institut "za majčine ćelije"…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.