Nikolić: Izmišljotine medija su da ću biti ambasador u Moskvi

Ostavite komentar


  1. Ako Toma ne bude kandidat SNS -a on ce biti zivi primer da je lako postenog coveka prevariti. Prvo je osnovao stranku i ucinio je najjacom, pa kad je izbran za predsednika svih gradjana predao je SNS Vucicu sto niko nije uradio pre njega , a i nece. Dok je bio predsednik 5 godina radio je iskljucivo u okviru svojih nadleznosti, sto niko pre njega takodje nije. Setimo se Tadica i margarina koji se u sve mesa. Nije se uplitao ni u rad vlade. I danas nije po volji dosovsko – lopovskoj druzini na celu sa prljubljenim clanom SNS Zoranom Mihajlovic.

  2. Ne bi lose bilo da Toma-diploma bude ambasador u njemu voljenoj Rusiji i kod ljubljenih mu bacuska. Tada bi imao prilike da cesce bude u drustvu sa njemu dragom "damom sa cvetom u kosi" drugaricom Mirom Markovic kao i SPS I Dacicevom nadom Bajatovicem, stalno nastanjenim u Moskvi.

  3. @Verica.Jošda nauvežena,,komentatotrka objasni kada se rodila i ko je to,,predsednik svih građana,, posle bdenija na stiroporu,i svih,zasluga,,u nesrećno skloljenim okolnostima,,l posebitim vokabularom pokazanim I u Manjinskoj kooperaciji ,s,,neobaveštenim,, LEGALISTOM Čelnikom,,DSS,a,u Parlamentu,Čiji je Predsednik,,slučajno,,bio i PAR dana,Bilo bi POSEBNO POTREBNO DA SE NAVEDU SVI,,USPESI,,ČETNIČKOG VOVODE IZ BAJČETINU,Da bi se opravdao ovakav EXTRAODRDINARNI ,,EP,,.

  4. @ Verica : Tvoj Toma diploma sigurno neće biti kandidat za novi mandat čim ovako kmeči i nariče , ko da je na groblju ( jedno vreme su ga i zvali -grobar ) , digao je frku kao da je smak sveta , a šta bi mu falilo da živi u Moskvi kao ambasador . Mlada damo , ti dobro znaš da je vojvoda Bajčetinac kod građana Srbije strašno nepopularan ( rejting – 5 % ) , iza sebe ima 100-tinu skandala , abolirao je 1100 osuđenika ( pola su bili kriminalci ) i posle toga je nastao Dragičin fond od 8 miliona evra . Toma diploma je bio dužan da obnaroduje ko su donatori fonda , po zakonu , ali to nikada nije učinio . Samo ovaj detalj je dovoljan da završi sa politikom , ali našim seljacima iz Bajčetine se osladio bogat i lagodan život na Andrićevom vencu , dok pola Srbije gladuje , pa bi da produže narednih 5 godina . Njih ne zanima što ih građani Srbije ne podnose , pa može se reći i mrze , jer ih brukaju na svakom koraku , oni hoće da im Veliki Vođa izboksuje novi mandat ( jer ga podržava Moskva , a to je ključni faktor ) , pa po cenu velike muljaže ( za ovo su talentovani ) . Verice devojko , govoriš o poštenju ( ti mora da si u kabinetu lepe gospođe Pak ) tvoga Tome , pa to je smejurija . Da nabrajamo – foliranje na stiroporu , bespravna gradnja na obali Save , skandali u privatnom životu , itd ,itd . O ovome liku , što bi rekla omladina , može da se piše mnogo , a ni jedna pozitivna , ali za sada je dosta .

Ostavite komentar


Politika

Maja Gojković - od Velike Srbije do Vlade Vojvodine 10

Maja Gojković – od Velike Srbije do Vlade Vojvodine

Biografija nove predsednice Pokrajinske vlade Maje Gojković jedna je od najzanimljivijih u Srbiji, moguće čak i da je na drugom mestu, odmah iza neupitno najmoćnijeg i po političkoj akrobatici najzanimljivijeg čoveka u državi - predsednika lično.

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.