Nikolić: NIS je oslonac srpskoj privredi

Predsednik Srbije sa direktorom "Gaspromnjefta"

Ostavite komentar


  1. SRAMOTA! Ovom "patrioti" nije dovoljno sto smo poklonili NIS i Banatski dvor, sto smo im omogucili da budu monopolisti na uvoz nafte, sto za NASU naftu placaju rudne rente manje nego u Rusiji nego im se jos i ULAGUJE! Kakve to signale salje Srbija poslednjih dana?

  2. "Baka" – Sve je to zbog Kosova na koje president Srbije Nikolic i ostale "patriotske snage" iz Beograda ne mogu uci bez pasosa kao i "mrske" im Evrope u koju ce ovakva Srbija (koja se jos nije pomirila sa sobom i svojim susedima) uci tamo negde 2050 god.
    Do tada nam moze "mrska EU" popunjavati poluprazne fondove penzionera,osnovnog skolstva,zdravstva…. Za to vreme ce nas bacuske /koje su od Srbije udaljene preko 3.000 km) cerupati kao ovce i telad …..

Ostavite komentar


Politika

Ljajić: Na delu pokazujemo šta je naša politika 8

Ljajić: Na delu pokazujemo šta je naša politika

Osinavč Sandžačke demokratske partije (SDP) i lider SDPS Rasim Ljajić, u današnjem intervjuu za RTV Novi Pazar, rekao je, da u prethodnom periodu, nisu mnogo pričali „ali na delu smo pokazali šta je naša politika, a to je da ljudi imaju koristi od nas“.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.