Nikolić o sastanku sa Papadopulo

Ostavite komentar


  1. Od Srbije se ne trazi da prizna Kosovo.
    Sto mi duze i iz inata budemo odbijali da sa Albancima potpisemo obavezujuci ugovor o normalizovanju odnosa, to cemo dalje biti od Evrope.Sto budemo dalje od EU,to ce sve vise ratni huskaci i oni koji su morali po kazni da predaju Kosovo Albancima,da nas priblizavaju Putinu.Sto nas oni budu duze "uvodili"u EU i priblizavali Putinu ,to ce Srbija biti bliza raspadu.

  2. Toliko o nasem Grcko-Srpskom prijateljstvu. Nkada se nije desilo da neko dodje u Srbiju i zabrani da se objavi ono sto je u razgovorima receno. Ipak je Euleks uz nas pristanak tamo. Zbog takvog ponasanja sa R. Kosovo treba prekinuti svake razgovore i okrenuti se samo saradnji sa UMNIK-om. Ipak mislim da su ovo poslednji trzaji administraciji Obama-Klinton i pokusaj da se jos nesto ucari do inauguracije Trampa.
    Novinari zahtevajte stenogram celog razgovora jer vidimo da predsednik nase drzave protiv toga nema nista protiv. Jos vise me intersuje i misljenje Majkla Devemporta o svemu tome i jeli to Evropa u kojoj nas on vodi.

  3. Zar drug Nikolic jos uvek znaci nesto za Srbiju??? Of grobara i kazana, zar on zaista predstavlja Srbiju???
    JA, vas Aca bin Arabija. Bin Serbija???

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.