Nikolić se dogovorio sa Vučićem

Ostavite komentar


  1. Protesti po Beogradu su sve dirigovani od strane NVO. Huskaju gradjane protiv vlasti kako bi nam destabilizovali drzavu. Sve po doktrini zavadi-pa vladaj po kojoj se vodi amerika. Hocemo li konacno zabraniti NVO i finansiranje istih iz inostranstva? Proterati Srdju Popovica ili ga zauvek baciti u mrak tamnice. Mnogo zla su naneli drzavama poput Sirije, Ukrajine, Libije, Iraka itd. Sve je ovo usmereno da se razori Srbija. Stoga Jeremic nema nikakve sanse. On je agent NATO, agent onih koji su nas bombardovali i sada je poslat da nas rasparca, da nam odvoji Vojvodinu, kao sto je to uradjeno sa Kosovom i da nam namesti rat sa Sandzakom. Narode pamet u glavu.

  2. Dogovor su očigledno napravili još samo saopštenje ko je kandidat ! A ko god da je u odnosu na ostale je u prednosti pošto SNS je za period mandata uradila više nego neki za period od 2000-2012g.!

  3. Na našoj političkoj sceni ima nade da se krećemo u pravom smeru i da nas konačno vode odgovorni političari, koji interese naroda stavljaju ispred svojih interesa.

  4. Dva veoma iskusna političara će sigurno doneti najbolju odluku za pobedu na izborima,po mogućstvu u prvom krugu ,bez rizika od gubitak vlasti i neizvesne budućnosti Srbije !!

  5. Aleksandar Vucic i Tomislav Nikolic ocigledno su se dogovorili ko ce biti kandidat SNS-a na predsednickim izborima. Ostalo je jos samo saopstenje ko je kandidat . A ko god da je u odnosu na ostale je u prednosti posto SNS je za vreme mandata uradila vise nego neki koji su vladali punih 12 godina.

  6. Lopovi , kriminalci i bahate slinave siledzije koje sve sto rade rade protivzakonito su ti koji destabiliziju
    drzavu.
    Njih treba pohapsiti i oduzeti imovinu.
    Zbog takvih polupismenih mamlaza mladi i skolovani ljudi napustaju srbiju. Samo u poslednjih 5 god SNS-a otislo je 200000 (dvesta hiljada) mladih-pretezno skolovanih a ovde su ostali gnoj, sline i podguzi koji se dive manijakalnom AV koji upravlja mafijaskom grupom (Loncar, Dacic,… razni svetnici i pomocnici ..)
    A o bratu, Veselinovicima, kumovima, buldozerima … i da ne pricam
    Svi cete na ROBIJU i to uskoro !!!

  7. Ko god da bude kandidat za predsednika od strane SNS-a, verujem da će to biti ličnost koja je i više nego sposobna da predstavlja našu državu na pravi način i da će u potpunosti umeti da radi svoj posao.

  8. Podržavam i ako do sada nisam bijo baš politički opredeljen, ovi protesti prema mojim saznanjima direktno su plaćeni od strane NVO, kako je naveo već jedan od čitalaca dnevnog lista da se protiv države i njene vlasti ovim načinom stvori lažna slika i time destabilizuje Srbija. Dobro je da će se večeras znati kandidat SNS-a.

  9. Ne želimo, vala, više ni Nikolića, ni Vučića. Njihova prava mera je predsednik mesne zajednice (za Nikolića) i vođa navijača (za Vučića). To je njihova prava mera u skladu sa sposobnostima i veštinama. Ko li im dade državu u ruke da je vode i upropašćavaju.

  10. E moj Tomo, kako te nasankase! Ne znas ni da li ces ili neces zeleti da se bavis politikom????..Tvoje zelje zavise od Vucica, crni Tomo?!

  11. Drugovi botovi ,bez nervoze ,ako ste toliko sigurni u pobedu kandidata SNS ,čemu tolika povika na NVO,pa oni ne vode državu i ne donose odluke ,već ovi vaši pametnjakovići.Vaši komentari liče na pismeni zadatak petaka iz sedamdesetih na temu-Tito ,revolucija ,mir.

  12. Poštovana redakcijo, mislim da vam je prostor za komentare ozbiljno zagađen. Prover““te molim vas, biće da se izlilo nešto. Ovo su ozbiljne novine, niže naređani imaju svoje tarabe gde mogu da žvrljaju i prepisuju partijske pamflete i ine genijalnosti premudrog rukovodstva.

  13. Aleksandar Vucic treba da postane Predsednik Srbije, kako bi sa tim ingerencijama ucestvovao u pregovorima o Kosovu, koji su podignuti na predsednicki nivo od nedavno. Upravo zato Zapad i podrzava Vucica, jer im je potreban za prodavanje Kosova. Upravo zato, Vuk Jeremic i Sasa Jankovic nisu po volji zapada.

  14. Stranka želi Vučića za predsednika, a da li je to najbolje rešenje, saznaćemo možda večeras. Podrška građana nije sporna, podržaće ono što su se Nikolić i Vučić dogovorili.

  15. Pitam ovu gospodu a sto je to Vucic i SNS napravila dobro za Srbiju za 5 godina. Jel se dobro zivi, jesu vece plate i penzije, jel ima demokratije, jel prestalo partijsko zaposljavanje, jel smanjen kriminal ili povecan, jesu uhapseni tajkuni i krivci za propast zemlje. Nista od toga gospodo. A pljuvati politicke protivnike da su izdajnici dakle svi su izdajnici koji ne misle kao vladajuca struktura to je uzasno. Pa zar se nije Vucic grlio sa ratnim zlocincem Klintonom i podrzavao njegovu babu na izborima, zar nije ogavni i pokvareni Bler dolazio u Srbiju i uzimao pare od naseg naroda sve sa blagoslovom Vucica. E moja gospodo ovo su ISTINE i drago mi je sto sam pre par meseci kao i desetine hiljada drugih i mladih i starih napustio Srbije. Eto nek upravljaju njome lazni diplomci i pokvareni politicar. Puno pozdrava iz Skandinavije…

  16. Pa cek malo, nije li ono Nikolic demonstrativno istupio iz SNS-a kad je postao "predsjednik svih gradjana"?
    Kakve su sad ovo price da ce SNS imati samo jednog kandidata?

  17. Sto vi gospodo iz Danasa obrisasaste komentar ovog bota a moj komentar ne objaviste pocinjem da sumnjam u vasu iskrenost?

    Joksim

    14. februar 2017.

    Ko god da bude kandidat za predsednika od strane SNS-a, verujem da će to biti ličnost koja je i više nego sposobna da predstavlja našu državu na pravi način i da će u potpunosti umeti da radi svoj posao.

Ostavite komentar


Politika

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju 8

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju

Predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping boraviće 7. i 8. maja u zvaničnoj poseti Srbiji. Prilika za cementiranje "gvozdenog prijateljstva" sa Srbijom, poručuje Peking.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.