Nova „Meta“, tema – Šolak, a sagovornike autoru preporučuje direktor Telekoma

Ostavite komentar


  1. U svakoj zemlji koja pripada istoku Evrope su ljudi koji su prvi uveli kablovsku televiziju zaradili ogromne pare I tu Solak nije izuzetak a da je pametan I sposoban govori kupovina Southemptona.

  2. Kolko su smesni pokusaji vlasti da svoja nedela sa pozicije onih koji o svemu odlucuju pokusavaju da uvuku u blato ljude koje su imali prilike da procesuiraju ako su radili nesto sto ne treba i izjednacavaju njihove biznise koji su se desavali pre 20 godina sa onim sto oni rade trenutno. I to je mozda ok, ali je problem sto oni povezuju te ljude sa opozicijom ciji trenutni clanovi nisu imali apsolutno nikakve veze sa odlucivanjem u politici Srbije u doba kada je Solak napravio svoj kapital. Bolje bi bilo da naprave dokumentarni film o tome zasto su odbili ponudu da imaju Premijer ligu za 5 miliona godisnje na svojoj ponudi, a onda platili 100 miliona. Eto, to bi mozda trenutno bilo zanimljivije gradjanima nego kako je Solak pre 100 godina napravio biznis. Takodje bi mogli da se pozabave, ako im se ide tako daleko u proslost kako su do love dosli Karici i narocito Zeljko Mitrovic, ono cisto istine radi, ako im bodu oci bogatasi od „para naroda“, koje su zanimljivo narodne samo onda kad ih se oni ne docepaju. A u svojoj blizoj buducnosti bi ispitivanjem poslova svojih najblizih saradnika i kumova takodje mogli da naprave filmcic za Oskara u najgorem slucaju. Npr. kako je Kokeza od teranja magarca po plazi stigao do milijardi u rekordnom roku, itd, itd… Ne kazem da ne treba pricati o svima, i o tom Solaku na kraju krajeva, ali … on je kap u moru za ove koji trenutno operisu i muljaju.

Ostavite komentar


Politika

crta

Ko će od opozicije izaći na lokalne izbore za sada?

Dok jedinstvene odluke opozicije o učestvovanju na beogradskim izborima nema, o izlasku na lokalne izbore nema jedinstva ni unutar stranaka, pa je tako i dalje neizvesno koje će stranke i u kojim formatima izaći na izbore u ostalih 88 gradova i opština.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.