Nova stranka: Izborna konferencija Gradskog odbora u Nišu 1Foto: Nova stranka

Gradski odbor Nove stranke Niš održao je danas Izbornu konferenciju novog rukovodstva, na kojoj su, podrškom velike većine prisutnih, izabrani novi predsednik Gradskog odbora Niš, kao i Opštinskih odbora Pantelej i Medijana.

Izborna konferencija održana je u amfiteatru u parku Čair u Nišu, gde su, za veliki broj članova NOVE Niš, ispunjeni svi bezbednosni uslovi u borbi protiv pandemije korona virusa – otvoreni prostor, adekvatna fizička distanca, kao i zaštitne maske i dezinfekciona sredstva za ruke za svakog člana.

Javnim glasanjem, za predsednika Gradskog odbora Nove stranke Niš izabran je Vojkan Mladenović, veteran 63. Padobranske brigade i dosledni borac i član NOVE od prvog dana njenog osnivanja.

Njegovi saborci u godinama pred nama biće i novi predsednici Opštinskih odbora Pantelej i Medijana – Ivan Novković i Dragan Milovanović, koji će, zajedno sa članovima Nove stranke iz cele Srbije, nastaviti odlučnu opozicionu borbu za demokratsku Srbiju i njen povratak na put kojim je krenula posle Petog oktobra 2000. godine.

Izborna konferencija održana je i uz prisustvo i podršku predsednika Nove stranke Zorana Živkovića, predsednika Saveta NOVE Arisa Movsesijana, potpredsednika Norberta Cvijanova i Ivana Jovanovića, kao i lidera omladine Uroša Elekovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari