Nova Vlada će imati 25 resora: Koja su četiri nova ministarstva?

Ostavite komentar


  1. Pa ovo nema ni u Kini najmnogoljudnijoj zemlji i jakoj ekonomiji. Treba uhlebiti sve one praznoglave poltrone i Srbiju uništiti.

  2. Šta reći a ne zaplakati.
    Godinama – ministarstvo za evropske integracije !!! i neka druga … svako ima ministra, pomoćnike, državne sekretare, vozače …
    Ko da nam se smiluje i oslobodi kuge i kolere. Možda mi sami.

  3. A kada su dolazili na vlast 2012, proklamovali su smanjivanje broja ministarstava i ukidanje agencija.

  4. „Ministarstvo turizma i omladine“!? Kako li je to i zbog koga je to spojeno? I kako to da imamo neka ministarstva ZA NEŠTO (što je jezički i logički korektno), dok su druga „ministarstva NEČEGA“?

  5. Malo je to brate … dajte još ministarstava – vidite koliko parazita je navalilo, a ništa ne znaju da rade osim da se okače na državne jasle …

  6. Bilo bi lepo da objavite koliko ministarstava imaju razvijene zemlje i one na zapadu. Da uporedimo

  7. Siromašna država kao što je Srbija treba da ima najviše 12-13 ministarstava. Sve ostalo je čist parazitizam i bahato razbacivanje na jaslama naroda i to u vreme kada nas teraju na štednju!

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.