Novaković: Ostaje da se vidi da li je odluka o Rio Tintu politička propaganda

Ostavite komentar


  1. Naravno da hoće, zašto i ne bi? Ne razumem da se štrajkuje zbog straha da se možda nešto loše ne desi?! Ako u ugovoru imate striktnu odredbu da se on poništava ukoliko dodje do zagadjenja onda je to to! Ko još štrajkuje protiv nečega što se nije ni desilo? Ali ako ste protiv kopanja zauvek onda je to druga stvar. U tom slučaju ostaćemo bez izvora zarade za državu. Ako se za to borite onda da zatvorimo i rudnike zlata, bakra i svega drugog pa da nemamo ni to! Pa tako rade i druge zemlje, jel’ tako?!

  2. Istrazivanje je jedno, eksploatacija drugo, prerada trece, tako da ako se bude sve zabranilo hiljade ljudi ce ostati bez posla. Najveci problem je sto izjave kako na društvenim mrezama tako i u medijima daju nekompetentne osobe. Isto bi bilo kada bih ja pricao o filmu i snimanju istog a nemam veze sa tim.

  3. Nezavisna strana komisija da otvori sve knjige našla bi svašta:Mnogo poznatih prezimena iz vladajuće ,,kombinacije,,

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.