Novi Pazar: Smenjen pomoćnik gradonačelnika koji je kritikovao Vučićevu posetu gradu

Ostavite komentar


  1. U ratu smo protiv virusa a, „U svakom ratu istina prva gine“. U diktaturama je to „malo“ prošireno i na glasnike.

  2. covek je u pravu ovo i jeste za kampanju i ti ces da vidis da je on bio u pravu

  3. Nedopustivo je takvo ponašanje u vreme ovakve vanredne situacije, pogotovo da neko kritikuje nekog ko se bori za svoj narod, ko pomaže svom narodu bez obzira na nacionalnu i versku pripadnost.

    1. Za koga se bre bori za Sinisu Malog i Gorana Vesica i ostalu bandu .

      1. Sram bio Jankovicu, da tako govoris.Ono sto Vucic radi za Srbiju u ovim teskim danima , ni jedan predsednik na svetu radio ne bi.Dabogda bio predsednik dozivotno.!!!

      2. Ako je dosao da obidje ovo mesto nije red da dodje praznih ruku sve ovo sto je doneto smo mi kupili narod srbije a njemu hvala sto se ipak bori za sve nas nisam pripadnik njegove stranke ali vise nego nam je potrebno jedinstvo ihumanost od svadje pozdrav iz vrsca

    2. „Da neko kritikuje nekog ko se bori za svoj narod „? Neko se bori ? Borba je u toku? Neko je objavio rat ? Za svoj narod ? Narod je njegov, tog prvoborca ?

    3. Nije te sramota da budes bot! Imas li ikog od koga bi te bilo sramota!

  4. Vucicu zapamti da te desetine hiljada ljudi kune svaki dan.To nije dobro za tebe.

    1. Bitno je da smo vas iz ds otkunuli zauvek ,najvece zlo je otislo u istoriju i ne vratilo se vise nikada,puj,puj,puj

      1. Kako tacno znas da je u pitanju ds?! To me uvek zanimalo.. Zasto samo ds da mrzi snfp? Ima i nas ostalih valjda, koji nismo ni za jednu partiju, pa mrzimo ovog prvog sto se svuda pojavljuje i iskace iz ekrana, iz spaiza, parka, bandere, itd

  5. Kad malo bolje razmislim, covek je u pravu. Aspiratori su u redu, ali to nije donacija ni Vucica ni SNS-a, vec opramanje bolnice o trosku republike Srbije. Nije morao da se pravi dodatni trosak za predsednikov put za Novi Pazar. Usput napominjem da mi se delovanje SDA ni malo ne dopada, ali ono sto jeste-jeste.

  6. Mene kao gradjanina, a da sam predsednik jos i vise, bi bilo sramota da se slikam pored kamiona kojim su dovezeni, a zatim na nekoliko sati izlozeni respiratori kao da sam ih ja za svoje pare kupio i poklonio Novopazarcima. Kazem, mene bi bilo sramota, ali AV se nasladjuje u toj ulozi i grabi slavu samo za sebe. To, ipak, ne moze svaki karakter, za to se treba roditi.

    1. Mrki, ti si sramota sam za sebe . Ne razlikuješ se od Ugljanina, Hihata i ostalih srbomrzaca .

      1. Ana Ivanović, Novak Đpković, Deki Stanković…. nisu se slikali pored donacija Srbiji. A ovaj se slika, a nije dao iz svog buđelara.

      2. Pa nije kupijo za njegove pare nego poreski obavznika. To je dug drzave da sredi sve bolnice a ne 3 respirator na 300000 gradjana.

    2. Tebe treba da bude sramota za takav komentar.Nadam se da nisi punoletan jer ovo ne moze zrela pamet da napise,ako jesi veca je sramota.
      Kakve veze ima da li je Vucic,Tadic ili neko drugi,doneli su respiratore za nas grad.Nezahvalnice,prode ti zivot u mrznji.Razmislite svi koji ste puni mrznje.To nas vera ne uci.

      1. Ne postuje preporuku struke, nije dozvoljeno okupljanje vise od dve osobe na javnom mestu. Mislim da neko treba da vice na njega zbog neposlusnosti

  7. A jel gradonacelnik Bisevac sam doneo takvu odluku ili mu je neko pomogao?

  8. Hihat je Ugljaninov srbomrzac . Taj mrzi sve srpsko . Očekujem da će ga podržati ovi srpski mrzitelji pljuvači .

  9. Bravo Emire! Vladar s „kompleksom boga“ je postao i osion i brz u kaznjavanju. Ovo je kraj.

  10. Bravo Emire! Vladar s „kompleksom boga“ je podtao osion i brz u kaznjavanju. Kraj je na vidiku. Jeeeeee….

  11. Gradobačelnikov razlog za smenu jentipična obrnuta psihologija. Ako neko politički zloupotrebljava svaku situaciju, pa i ovu da bi održavao rejting stranke čiji je predsednik (a trebalo bi da bude samo predsednik svih građana Srbije) onda je to Aleksandar Vučić.

    1. Nemas ti pojma draga moja Vucicu ne treba nikakav rejting njega ceni ceo svet to je dokazao svojim radom a ti samo lupetaj i uzivaj

      1. Ma hajde, ceo svet. To ti je Vučić preko TV-a reko da ga svi slušaju, a ti mu poverovao. Ne zarezuju ga pet para, a mnogi ga, siguran sam, smatraju za klovna.

  12. Ovaj eks mora sam protiv svih. Jel neko obavestio botove da mogu komentarisati na Danasu iako su ih na Twiteru desetkovali? Ajmo stoko, raditi, raditi…

    1. Jadna je i mračna ova vlast!
      Čovek je rekao istinu, šta pomažeš, to je bila obaveza Ministarstva zdravlja da obezbedi opremu za sve gradove i Kruševac i Pazar i Niš i Vranje i Ćuprija i Novi Sad i Kikinda.. su gradovi RS. Nema šta on da pomaže. Sramota! Bravo za čoveka koji ne laže i koji se ne uvlači. Jadni su oni koji su ga smenili..

  13. Kome se ne svidja u Srbiji slobodno moze da seli gde mu je bolje.Ta nepostojeca prava koja trazite ne postoje u svetu.Srecan put svima.A trenutnom predsedniku bi porucio da je bas kilav i mekan jer mu je zakon nikakav,mlak.Da ima zakona ocistio bi prvo ove unutraanje neprjatelje Srbije.Zakon poostriti za 1000 posto za ovakve.Tito je bio lek za ovakve.

    1. Jes* Tito bio „LEK“, počistio je sve Srbe koje je mogao, a mogao jer si mu ti i tebi slični pomagali! A to radiš i dan danas, sram te bilo!

  14. I treba da bude smenjen.Kritikuje jednog takvog predsednika kome ni maska nije potrebna i koji bez straha instruktuje kako se koriste respiratori.

  15. I ako ga je smenio. Kako ga nije sramota da prica kad covek donosi medicinsku opremu koju je jedva nabavio u ovim teskim vremenima. Da nije doneo pocrkali bi ko misevi. Novi Pazar jedan od gradova koji nije postovao izolaciju a pidke stani pani

    1. Kakav infantilni komentar. Nije predsednik opremu nabavio, ni doneo, niti bi Novopazarci pocrkali ko misevi. On samo ima bolesnu potrebu da zabada nos gde treba i ne treba, da nam pokaze kako sve zna i u sve se razume. Izgleda da je to Vama normalno. Smenom zamenika gradonacelnika Novog Pazara rezim salje poruku sta ce da se desi svakom ko pokusa da misli svojom glavom. U prilog tome ide i nedavno hapsenje novinarke koja se usudila da iznese stanje u jednom od zdravstvenih ustanova u Novom Sadu. Upuceni kazu da je istina sve sto je napisala.

    2. Ma nije mu mesto da on donosi tu opremu. Za to postoje drugi, on treba da predsednikuje kao svaki pravi predsednik

  16. Da se razumijemo ovako. Ne svidja mise Vucic niti sve ovo sto radi srpskom narodu i redom ostalim. ALI, covjek je dosao sa poklonima od 13 respiratora. Siguran sam da covjek nje licno dolazio da bi tj broj bio znatno manji. Sto je i normalno jer Sandzak je desetinama godina bio u zapecku i sa putevima i sa fabrikama i svim ostalim vaznim resusrima za normalan zivot ljudi,
    Ako covjek voli da se reklamira neka to slobodno radi. Njegova volja i nakraju njegova mogucnost.
    Ali naslo se ovo glupo pseto da zalaje na covjeka bez ikakve potrebe.
    Mrcina treba da zna da se nijedan gost ne docekuje na takav nacin.
    Pa ni predsjednik drzave makar to bio Vucic.
    Mrcini je bilo vazno da nesto lane kako bi se napravio vazan kod mrcina kao sto je on sam i bas je predsjednik opstine izbacio to smece na ulicu.
    Sa potpunom pravom na moje veliko zadovoljstvo.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 9

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.