Novi predsednik opštine Negotin - Vladimir Veličković 1Foto: www.negotin.rs

Na čelu opštine Negotin glasovima 39 odbornika Skupštine opštine Negotin u narednom periodu biće Vladimir Veličković, diplomirani pedagog fizičke kulture, sa izborne liste „Aleksandar Vučić-Budućnost u koju verujem: SNS, SDPS, NS, SPO, PS“ koji je od 1. septembra prošle godine bio direktor Negotinske gimnazije.

Odbornici lokalne Skupštine izabrali su diplomiranog pravnika Bobana Stingića za zamenika predsednika opštine, kao i devet članova Opštinskog veća.

– Ne plašim se posla ni rešavanja problema kojih je svi znamo mnogo. Zato sam sada ovde. Želim svima da poručim da ću biti predsednik svih građana i građanki, otvoren za saradnju i dogovor i da očekujem da ćemo zajedno poći u pravcu koji će nam omogućiti da Negotin učinimo boljim mestom za život svih ljudi. Pozivam sve institucije, Opštinsku upravu, članove Veća, odbornike, da svi zajedno damo puni doprinos u radu i budemo uvek na usluzi građanima za dobrobit svih građana opštine Negotin – kazao je novoizabrani predsednik opštine Negotin u svom prvom obraćanju sa skupštinske govornice, a prenosi portal negotin.rs.

Od devet članova Opštinskog veća iz prethodnog saziva ostali su dr Zoran Puslojić, Vojislav Janucić, Mile Ignjatović, Dejan Stefanović i Tatjana Panić, a novi članovi veća su Dalibor Mašić, Dalibor Ranđelović, Dragiša Radulović i Dragan Berdić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari