Tončev i Ružić ministri SPS u novoj vladi

Socijalisti odlučili

Ostavite komentar


  1. Ružić da bude Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja? Cenim da će državni sekretari u ministarstvu da budu vatreni navijači Partizana? Dositej Obradović se u grobu prevrće.

  2. Vlada liči na ostavinsku raspravu,podeliti državu svima koji su zaslužni za njeno propadanje po zasluzi ,novčani deo ostavine nikada neće ugledati svetlo dana,jer tetka ne voli svu decu podjednako.

  3. Pitam se, na koji li način Tončev drži SPS „u šahu“ i, beskrupulozno ostvarujući svoje lične ciljerve i ambicije, polako ali sigurno „sahranjuje“, I OVO MALO UGLEDA KOJE JE PREOSTALO SPS-u. Na Ružića ne treba trošiti ni reči. Očito je da će „Grand parada“, starlete i razne „Stanije i Rade“ imati veliki uticaj na obrazovni program.

  4. Dacic nacrtao oponente u stranci da bi mirno vodio stranku i uzivao u vlasti..jos da Bajatovica ostavi gde jeste i sve je potaman.. integracija SPS SRS u SNS moze da pocne..a i Putin zadovoljan..mirno moze da muze Srbiju i resurse iz Srbije..Vulin valjda vise nece lajati na zvezde,pardon komsije,on ce ih hapsiti mada bi mogao pocet od tetke .. i pojedine brace..

  5. Stvarno mi nije jasno što su esenesovcima i AV trebali ovi diletanti iz reda nekadšnjih komunista. Opterećeni brojnim aferma >“Kofer“, „Hotel“ idr.) sve sami „stručnjaci“ moj do mojega!

  6. Branko Ružić je bio jedan od najboljih studenata generacije, a sad se nepismeni antibotovi, koji školu videli nisu, isčuđavaju. Ako izuzmem VukaJeremića, ostali opozicionari su se baš „proslavili“.

  7. Srbija ima tri puta više Ministara (Ministarstava) nego Švajcarska!!!
    Ima li eksperata koji mogu objasniti Zašto?
    Kolika je stručnost, koliki je koificijent ineligencije srpskih u odnosu na švajcarske ministre? Teorijski moguće, praktično ne moguće utvrditi, a bilo bi interesantno saznanje.

Ostavite komentar


Politika

Aleksandar Vulin se vraća u vladu: Direktno izazivanje SAD, kao kada ti prijatelji savetuju da razmisliš pre tetovaže ramena, a ti se iz prkosa istetoviraš posred čela 8

Aleksandar Vulin se vraća u vladu: Direktno izazivanje SAD, kao kada ti prijatelji savetuju da razmisliš pre tetovaže ramena, a ti se iz prkosa istetoviraš posred čela

Samo šest meseci je Aleksandru Vulinu, osnivaču Pokreta socijalista i “tvorcu srpskog sveta”, trebalo da se vrati na državnu funkciju. Njega je mandatar za sastav Vlade, Miloš Vučević, predložio za potpredsednika nove vlčade Srbije na mesto potpredsednika Vlade bez resora, što delu prozapadno orijentisane javnosti nije dobra vest.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.