NS: Ispitati Vučića

Ostavite komentar


  1. Tako je Zivkovicu i po prvi put se slazemo po pitanju istog misljenja. Dole bre diktator i diktatura po seljackim i slicnim principima. OLOSU MARS IZ SRBIJE !

  2. Ovi ljudi zaista nemaju pametnija posla da rade,da imaju pametnije stvari ne bi se bavili glupostima.

    1. Gluposti? Da te neko maltretira na kućnom pragu?
      U normalnim državama ne mogu botovi partija da MALTRETIRAJU LJUDE na kućnom pragu. Sa kojim „pravom“ ti zvone na vrata i uznemiravaju te. Otkud im podaci o tvom „imenu i prezimenu, te čiji si simpatizer i tsl“? U noramlnim državama može samo u ptt sandućete da ti ubaci propagandi materijal. Može da drži punktove po gradu i tsl….

  3. Nasilništvo svake vrste mora biti odmah sankcionisano. To što je neko kapetan Vojske Srbije, ne da mu za pravo da fizički nasrće na građane Beograda koji rade stranačku kampanju od vrata do vrata. U svim demokratskim zemljama se pred svake izbore sprovodi ovakav vid stranačke kampanje. Ako neko ne želi da učestvuje u kampanji na ovaj način onda treba samo za zatvori vrata svog stana, a ne da fizički nasrće na građane.Nova stranka pokušava da opravda ono što je teško odbranjivo.

  4. To je viđenje đogađaja kroz prizmu NS. Budite medijski korektni pa objavite viđenje i druge strane.

    1. Ako ocekujes korektnost i objektivnost od „Danas“ , onda ti ne znas kakav je to medij. Ocigledno imas pogresnu predstavu o tom mediju.

  5. Joj joj joj zaboleo me stomak od smeha bre.Cime se ovaj Zika Bunda bavi.Sacuvaj me boze mili…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.