Objavljeno gde na večeru putuje predsednik Srbije iz Brisela

Ostavite komentar


  1. Ajde glupi Srbi, jedite parizer, najgluplji naroda a mislim daje nesto zbog iluzija u glavi, svevam je pokrao a vi jedite parizer, ahahaha

  2. Pa ako je već umoran i bolestan šta će na večeri. Bolesni ljudi se leče, a u bolnicama lagana hrana, večera u 18 h, uglavnom baren krompir, a posle gase svetla.

  3. To sa parizerom je bilo zanimljivo nekih pola sata nakon Vucicevog performansa… Oni koji dva dana nakon toga jos guslaju o parizeru samo pokazuju da im je mozdana masa istog sastava kao i taj parizer.

  4. @Amer

    Nepismen si, nemas kapaciteta osnovne stvari iz pravopisa i gramatike da savladas uz to jos si i ogranicen – fazoni sa parizerom su bili aktuelni juce, za druge iz tvog naroda ne znam, ali ti jesi teski glupan.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.