Obnova sankcione politike

Ostavite komentar


  1. A zasto ne bi na predlog Rusije u UN se uvele sankcije za manipulatore i sankcije po merilima Istocnih zemalja ipak nemaju svi iste poglede na svet i zivot , ali najbolje bi bilo ukinuti sankcije a od kada su uvedene sa sve primerima moglo bi se dokazati da se nepravedno uvode i to iskljucivo zarad onih koji su se okoristili tim sankcijama .
    Izvesti zakljucak i ko se okoristio sa uvedenim nepravednim sankcijama.
    Moze i u nasem poslednjem slucaju u vezi KiM ali i prethodnim od pre nekoliko godina uvedenim Srbiji, ko se okoristo, pa zna se , samo glupa budala nece da vidi ono sto se vidi.

  2. Od Bajdena i te ekipe se nista dobro nije ni ocekivalo, sta je dobro u njegovoj politici ?.
    Cas navijam za Nemce da se opamete u odnosu na njih , verovatno su oni jedini koji bi mogli da ih uklone sa ovih prostora , nije da ih ne volim (Amere) , bas mi se dopadaju ali Bajden & Co nikako ali i Nemci grese sledeci ih, kada su ih god sledili pogresili su , zasto je to tako ?. Odnosno pitanje za Nemce ..Cega se boje da vode samostalnu politiku , ali ko zna kakvi bi bili i Nemci ne u ekonomskom smislu vec u politickom ako se osile . Eto ta Amerika je silna i zato se ne dopada nikome , makar onima koji ne vole silu i nepravdu a to je bas njihova politika , verujem da se ne dopadaju cak ni onima koji sire njihove zastave misleci da im oni KAO nesto cine. DANAS JEDNO SUTRA DRUGO A TO SUTRA DRUGO ko zna kako ce da izgleda ?.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.