Obradović: Ako ne bude poštenih izbora smenićemo vlast na ulici

Ostavite komentar


  1. Obradovic koristi mehanizme koji se nikako ne mogu nazvati demokratskim, a nijedan gradjanin ne zeli da vidi da se njegov buduci predsednik ponasa tako.

    1. Čovek radi isto ono što je radio i Vucic, možda imaš kratko pamćenje.

    2. Ovaj je totalno lud i treba ga zaustaviti pod svaku cenu kako ne bi izazvao krvoprolice jer njemu su svi neprijatelji koji ne sljede njegovo ludilo

  2. Ja sam jedan od stotine hiljada koji su rušili Slobu na ulici. Oni koji su došli posle Slobe nisu zaslužili tu žrtvu. Vi koji sada predstavljate opoziciji još manje zaslužujete.

    1. U pravu si, A da si znao da su strane službe spremile 5okt. Revoluciju ne bi ucastvovao. Isto je i sada, strane službe plaćaju Obradovića i medije jer bez njih nema uspeha.a rezultati će biti pogubni po srbiju možda i gori od 5okt.

      1. Svim poslanicima treba dati platu 25-30000 din. da vam mozak proradi.

      2. Stvarno si nas prosvetlio, aj boga ti reci ko je Vučića doveo na vlast, da nije možda narod.

    2. Zorane, svako slovo ti je na mestu. Te iste demokrate su me u tom periodu debelo koštale. Ništa zauzvrat nisam tražio. A oni su prerasli u još gore manipulante i lopurdane. I sad opet traže da ih narod dovede na vlast
      Da se pokriju ušima do dupeta.
      Svaku ideju o demokratiji su uništili

  3. Možda do kraja doživim demokratiju u Srbiji..za sada, faza dugoročnog čekanja.

  4. Obradović je u pravu, treba održati izbore i da svako povede svog glasača za ruku pa ko pobedi. Bez ljutnje. Tako se sprovodi demokratija a ne na ulici. Po njegovom neće moći jer ima i druga strana koju vi slabo objavljujete.

      1. Evo ja sam neko ko smatra da revolucija nije normalana u XXI veku i da doprinosi da talog ispliva na povrsinu, osim Djindjica i Kostunice. Ubedjivanje se u ovom veku vrsi, drustvenim mrezama, licnim kontaktom, licnim primerom, a ne kukom i motikom.

  5. U SPS -u u Čačku kažu da se Obradović,svojevremeno, u Hilandaru zakleo da se neće baviti politikom.

  6. Sa ovakvom opozicijom AV je na vlasti naredna dva veka! Pa ko bi glssao za ove nasilnike!?

    1. Istina je ovo sto su neki od vas ovde vec pomenuli. Sa ovakvom „opozicijom“ je gos Vucic siguran bar jos jedan mandat.
      Moj stav je,pre svega za ove sto se hvale ucescem 5ok,sve treba pohapsiti jer i oni sto su ih NA ULICI doveli do vlasti snose odgovornost. Da vise nikad nikom ne padne na pamet da paljenjem i unistavanjem se domognu fotelja. A kakvi ste „politicari“ u opoziciji…pokazace procenti.
      To vazi i za vladajucu strukturu. Dosta prodavanja magle. Ako imate bilo sta o tim „lopovima“(kako ih nazivate)…hapsite onda.

  7. Điki pustio Obradovića niz vodu, ili su administratori dobili day off?

  8. Boze sveti spasi nas ove napasti,ovog srbomrsca,ove suklate,izdajnika svog roda umisljenog puvanjka koji je gori od Korone virusa.
    Boze sveti probudi se bre čoveče,spašavaj ili da za uslisenje te molbe moramo ići kod Alaha,spašavaj mili Bože ako za Boga znaš.
    Možeš ti to učiniti nama za ljubav ,teraj ovu sotonu što dalje od nas tipa ja anatema bilo.
    Dole srbomrsci,sluge srpskih neprijatelja,živeli moja i naša Srbija(neka puknu one veštice Vesna Pešić,Sonja tamnoBiserko,kuku majko cak i Olja Bećković i slični njima.
    Bog ih sve kaznio za sve njine grehe prema svom rodu i narodu.
    Živeo mi moj dobri Srpski narode,moja majko Srbijo.

  9. Za vlast su glasali mrtvi, Nato, EU i clanovi njihovih potodica i stranaka. Biracki spiskovi nisu ispravni decenijama sto znaci da smo imali nezakonito izabranu vlast. Tacnije trenutno mi i nemamo vlast, vreme joj je isteklo. Zakljucati gradjane u vreme vanrednog stanja dok se iz zemlje avionima, putevima iznosi valuta, zlatne poluge, nesmetano se bahati Nato koji u Srbiji ima sve all inclusive na racun poreskih obveznika.
    Na nebu americka kompsnija u vreme vanrednig stanja instalira satelite kso podrsku 5G mrezi. Gradjani nisu obavesteni.
    Sve ima svoj kraj pa i politicki neukus, primitivizam i steta na racun gradjana Srbije, poreskih obveznika koji na kraju sve plate.
    Neophodni su posteni, regularni i fer izbori na jesen.

  10. Gos. Boško stisnite onu stvar udruzite se cela opozicija izadjite sa programom šta nudite za rešenje za kosovo za eu za rusiji
    Šta nudite u ekonomiji kako popraviti stanje a ne šerpe lonce poklopce i ostalo dosta je ovom narodu praznih prica eto vem recept za pobedu

  11. Pazi tip jos nekom preti. Druze ko ce sa tobom na ulicu taj mora biti dobro ucukan u glavu da bi tebe pratio. Ni ti ni ovi sto nas vode nezasluzujete da budete deo politicke elite. Ti pogotovo. Ti koji si narod plasio du juce sad se kao nasao ugrozen zbog divljanja ovih sto nas vode. Pa reakcija na tvoje divljanje je produk ovog sadasnjeg divljanja. I tebe i ovih sto vode drzavu narodu ste dosadili i na pun vas je kufer vec odavno. Desice se ni ti ni ovi vec narod koji ce izabrati vodju koji ce raditi u interesu Srbije i naroda a ne svoje stranacke druzine! Uzivajte jos malo slomice se koplje na vama svima sto maltretirate narod vec decenijama. Narod vas samo posmatra i vec se odlucio da nece ni vas ni ove. Pomalo nestaces zajedno sa ovima sa politicke scene!

  12. Na ulici bi da smene vlast. Pa zar posle toga neki uličari da vode našu državu?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.