Obradović: Da li Željko Mitrović duguje za porez državi više stotina miliona dinara?

Ostavite komentar


  1. Bosko ne duguje on 2 nikiona poreza szruje i svasta nesto, on duguje za svo vreme koliko traje 100.miliona eu to on duguje drzavi

    1. – Jel’ imaš ti sva slova na tastaturi !?
      – Ako je odgovor „da“, onda pročitaj bar jednom svoj tekst pre nego sto klikneš na „pošalji“ !!

      1. Obradoviću,što se praviš naivan? Ko štiti Mitrovića? Pa to i deca u zabavištu znaju! Štiti ga Vulin jer mu je on kum i istovremeno i tetkica iz Kanade! A AV,štiti Vulina,“neda“ Gašića i Malog i eto! Prestanite kukati, ili se ujedinite i dobite podršku naroda ili budi „preletali“ kao Maja,Vesić i ostali i „Bog da te vidi“! Druge ti nema!

      2. Ta nemojte mi puno plasiti ozoniranog Zeljka Fantu jer ce pobeci u nedodjiju cim oseti “ nove vetrove “ nego kao fino sa njim i njegovom bratijom pa kao prijatno iznenadjenje tamnica sa oduzimanjem imovine… kako kaze Jevrejska narodna kletva “ imao pa ne imao „…

  2. Obavestote ovog be obavestenog da se mitrovic odrekao prvog paketa pomoci ,nekih 600 holj eura, a sad i ova dva meseca sto je blizu 500 hilj eura..
    Mitrovic samo od zadruge struju mesecno placa blizu 200 hiljada eura!
    A obradovic i djinki kad budu humanitarnu pomoc u vrednosti milion eura za kovid i napustenu decu ,razdeli po srbijo imaju pravo da mitrovica stave u usta!
    Ocekujem da ce mitrovic odgovoriti na ovo opet na pinku otvoreno.vec ce im objasniti neke stvari.

    1. Srbija će biti normalna zemlja kad TV Pink bude parking za Dragise Misovic. Znači, ne oduzeta navionalna frekvencija, ne ograničenje i limiti, nego bager i valjak i lepo poravnati parking. Dok se to ne desi zaglupljivanju nema kraja.

    2. Sestro pišeš gluposti. Ostavi se toga. Kakve veze ima ne uzimanje pomoći od države sa dospeli i NE PLAĆENIM poreskim obavezama. STOKU treba u zatvor i to odmah. A to što pišeš o zadruzi je posebna priča. To je tek za ispitivanje i suđenje. Ko je to dozvolio u sred epidemije? MITROVIĆA ODMAH U ZATVOR DA PRESTANE TROVANJE NACIJE.

  3. Nemoguce da DJ Zex nesto duguje.
    On je posten kao i njegov Mentor.
    Bice posla za istrazne organe.

  4. I sta sad sa tvojim komentarom nista.Trla baba lan da joj prođe dan.Svi znamo ko je car i da tu niko nista nemoze jer smi svi misevi.

  5. U pravu si Boško! Građani jesu željni pravde, ali mnogo više vole i žele da gledaju zadruge, parove, a to im Žeki obezbeđuje.
    Nije stvar samo u porezu. Mitrović junior je pregazio devojku prošavši kroz crveno i nikom ništa, a žena, samohrana majka troje dece, koja je preparkiravajući kola (doduše u pripitom stanju) očešala parkiran autobus, dobila ja zabranu vožnje 9 meseci, kaznu od 120.000 din i 45 dana zatvora u Požarevcu. Nisu nađene „olakšavajuće okolnosti“ reče drug sudija!

  6. Uuu, što bi bilo fino da se Pink ukine…
    A Željko M. će se već jednom predozirati, to je samo pitanje vremena…

  7. Tv PINK nekada bi bila rado gledana emisija ali posljedne 2 godine cim se pojavi nesto od pinka odmah gasi tv aparat jer to je hmmm da ne kazem bilo bi suvisno samo kad vidim pojedine voditelje kao n.p sarapu zgadimi se tv non stop dovode neke nacionaliste na tv da pricaju o problemima kosova lazi o virusu o koje kakve podrske ljudima koji su sada na vlastima ili lazi mitrovica o njegovim nekakvim izumima koje smo mi videli i pre 30 godina u filmovima djems bonda ili non stop u emisijama diskovera pa cak i o izlecivom ozonskim receptima od corone virusa o blamazi delenju maski medicinskim osoblju razne gluposti koje ne bi ni deca radile

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.