Obradović: Kada će Željko Mitrović platiti porez?

Ostavite komentar


  1. Od Mitrovica ova drzava ima koristi zaposljava nekoliko hiljada radnika placa porez pa i da duguje platice a sta ova drzava ima od klosara Obradivica

  2. Boško, šta se sa tobom dešava? Nervoza, nisi više poslanik, nemaš poslanički imunitet. Sad dolaze na naplatu tvoje divljanje prethodnih godina

  3. Zašto se toliko ljitiš na Željka,verovatno zato što je prikazivao snimke svega što ste radili na protestima i hvatao vas u laži pred celom Srbijom.

  4. Bosko zar ste se od svih tajkuna Vi se fokusirali na Zeljka Mitrovica koje se razlikuje od tog jata tajkunskog.
    Zeljka je pocetni kapital za studio dobio od roditelja koji su prodali stan i sa njima je ziveo u garazi dok nije razradio posao. Zeljko je za razliku od ostalih iskreni humanitarac, rodoljub, dobra blesava – decacka dusa. Mnogo vise je on dao novca nego sto je objavljeno – nije hteo da sebi i svojim kompanijama daje tu vrstu publiciteta. Provereno ne duguje poreze. U najtezim vremenima narodu je jedini izlazak u zivot zabave bilo gledanje Pinka.
    Bosku treba priznati da mu politicka borba nije bila laka. Bit ce u usponu politicke karijere ali ne treba biti pristrasan, neobjektiven i osvetoljubiv. Sto bude bolji covek bit ce mu bolje u zivotu. Prvo ce pokazati da nije sujetan ako se pomiri sa Nogom – da se konacno sva opozicija ujedini i izadje tako sabjasnim programom pred narod. U slucaju da opoziciji narod poveruje – promene su neminovne. Te promene ce iznedriti brzo nove promene – kao spas sa neba. U slucaju da se “ ne dogodi narod “ prokockat ce se vreme i tavorenje ce se nastaviti. Najvazniju ulogu ce imati oni koji budu mocni da probude svesnost kod ljudi zbog njihovoj spasenja.

    1. Ne zaboravi JUL-i i udvaranje svima koji su bili ili su na vlasti. Ako je ŠITPINK rodoljublje, onda je Srbija najdemokratskija i najispranija zemlja u vaseljeni. Parovi, zadruge, velika braća, to su merila botova o uspehu Vladara i njegovih muva.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.