Obradović: Podela ideja na levicu i desnicu ne postoji, usvajamo obe

Ostavite komentar


  1. Jos samo da docekamo postene izbore, pa cemo diskutovati o pitanjima levice i desnice. Trenutno ne postoji ni politika ni demokratija. Samo pljacka i teror.

    1. A šta su tvoji izgradili od 2000-2012. sem svoje privatne imovine? Auto-put iz njive u njivu, nedovršeni most na Adi, i šta još? Gde su onda nestale pare od kredita koje su uzimali? Ovi, današnji kradu? Pa kako izgradiše ovolike auto- puteve, škole, bolnice… kako modernizovane vojsku, koju su tvoji uništili i rasprodali?

  2. Možeš li nešto da kažeš kako bi unapredio ekonomiju,infrastrukturu,zdravstvo…ati bato samo zeleno,zeleno.

    1. Šta može da se unapređuje dok se pljačka i razvlači na sve strane?! Prvo ovi pljčkaši da se zaustave, pohapse, da im se oduzme opljačkano koliko je moguće. Da bi se krenulo unapred prvo mora da se zaustavi nazadovanje i propadanje.

      1. Kako misliš da oduzmeš od Dona 619 milki evriča? Ako te čuje, nagrabusio si. Možda pvi pljačkaju, ali i grade, ali tvoji su samo pljačkali, a nisu gradili ništa, samo su uništavali.

    2. Толико је све унапређено да је према последњим показатељима већина становника на ивици сиромаштва.

  3. Bosko je moj sugradjanin a deca nam idu zajedno u skolu I treniraju kosarku . A ko si ti, osim sto si botina I sto se svakog dana dokazujes vlastima da si podoban poslusan I ponizan. Jad I beda.

  4. Da ponovim, ovi nasi populisticki politicari mogu pod ruku sa Vucicem. Sada Dveri kuvaju papazjaniju, ne bi li od nas opet napravili budale. Kako ekipa koja stoji iza ovog: „„Dveri su ostale dosledne i principijalne u svim svojim bazičnim ideološkim i političkim stavovima: porodica na prvom mestu, ekonomski patriotizam… očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije, EU-skepticizam, zaštita tradicionalnih i nacionalnih vrednosti kao što su srpski jezik, ćirilica, istorijska sećanja, nacionalna kultura“, moze biti ne LEVO, nego CENTAR? Uz dodatak da su, jelte, oni i demohriscani? Koliko mene secanje sluzi, levica se bori za jednakost, ljudska prava, socijalnu pravdu, clanstvo u EU, internacionalizam… I gde su tu Dveri. Pa, nema ih, oni su dijametralno suprotni ovom pogledu na svet. Da ne pomenem kako je valjda NORMALNO da se svaka vlast brine o negovanju tradicije (samo se razlikujemo u tome STA je tradicija) i kulture.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.