Obradović: Šabac, Stari grad, Čajetina i Paraćin da proglase slobodne gradove

Ostavite komentar


  1. Pisao sam i ponoviću. Ovi pomenuri gradovi i opštine MORAJU izaći na izbore jer će se rukovodeći ljudi u njima i njihove porodice , u suprotnom, ako izgube te gradove i opštine, suočiti sa pravim egzodusom onih koji posle njih dođu na vlast; daklem SNS-a. Smešno je i pomisliti da će Boško i ekipa moći na bilo koji način da pomignu tim ljudima. Pamet u glavu Obradoviću, Jeremiću, Đilase, a i ti Lutovče, koji si se poput strine sakrio i ne oglašavaš se.

      1. Ovaj covek stvarno vise preterije sa svojim glupostima. Ne izlazite na izbore,ali zadrzite vlast. Aman,a kako to mislis da urade. Tvoje gluposti su previse kostale opoziciju. Cuti malo,molim te

  2. nu i u jednom gradu u srbiji nije oformio opstinske odbore ,nije nista uradio da oformi strukturu stranke,bosko verovatno misli da sve moze na silu tako da mu ozbiljna stranka nije potrebna

    1. Koliko je meni poznato svi gradovi u Srbiji su slobodni,nigde nema ni jednog fašističkog okupatora kao ’41. Svda se slobodno krećem,a to što se Veseljku pričinjava da je ’41. godina i da treba streljati ljude,kao što je to radio njegov idol Ljotić u KG. to je Veseljku čist vazduh na Kopu udario kroz šuplju glavu.Nego,neka krene od Čačka da oslobadja,ali tamo ga dobro znaju.

  3. Javno govoriti kako treba migrante ubiti,prebiti je uzasavajuce. Nisam za to da dolaze u Srbiju, ali verujem da postoje mnogo racionalniji i pametniji nacini za resavanje ovih problema.

    1. Ko govori o ubijanju i prebijanju? Jel bi ne citate tekst ili namerno lazete? Buce da je ovo drugo…

  4. ovaj covek ne zna sta prica zivi u svom crtanom filmu o heroju Bosku…. pustite ljude da se bore za svoje gradove. pritiskate ih bez veze….. mora da postoji izuzetak. a to su sabac i paracin

  5. Izgleda da je Obradoviću prvi na njegov predlog odgovorio Milan Stamatović. Odlučio je da izađe na izbore jer oseća obavezu prema biračima. Obradoviću, Đilasu i Jeremiću izgleda da birači nisu bitni.

  6. Jel to Boško najavljuje haos posle izbora? Ovo je demokratska zemlja i svako ima pravo da izađe na izbore i glasa. Ko to ne želi da učini, znači da ga ne interesuje rad države. Izborna pravila su pisali oni koji bi sada da ih bojkotuju. Gde ćete većeg paradoksa od toga?

  7. Svi su gradovi slobodni u Srbiji samo sto neki hoce da pomenuti gradovi budu centri za manipulaciju i destabilizaciju drzave.

  8. Sve ovo je vec odavno mirisalo na jednu jako losu predstavu za narod…ali naravno narod im nije poverovao…losi su glumci…dokazali su da im je uvek na prvom mestu bio licni interes naspram interesa naroda…

  9. U pravu si za „strukturu stranke“. Npr. u Loznici čujemo da postoji neko povereništvo, ali ih je nemoguće pronaći. Čak ni centrala Pokreta DVERI, nije mogla da nam da tačnu adresu ili telefone tih ljudi. Nisam siguran da je Obradović upoznat sa „miniranjem“ iz centrale.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.