Obradović: SNS je nastao u Tadićevom kabinetu

Ostavite komentar


  1. Slažem se za Tadića,ali ti ne reče ništa za podršku na izborima 2012.godine,koga ste podržali?Da i tu nije neki podrum u pitanju?

  2. Pa ti si godinama u ortackim odnosima sa Sns-om.Od pre izbora 2012-te godine kad si lazirao kradju glasova!Sedeo si sa njima godinama u skupstini i to debelo naplacivao.Dobro je sto su svi videli ciji si covek.

  3. Najmisteriozniji politicar , taman pomislim na onoj je strani kad ono ispadne nesto drugo, onda pomislim na ovoj je strani onda ode na nesto trece ali kakav god da je da li je sada svestan, kada proslo vremena, koliki mu je minus za buduce politicko delovanje ono onda kada je nasrnuo na ljude ispred Skupstine Srbije .
    Kada god pomisli da ponovo nesto slicno uradi neka pomisli da mu je sa druge strane otac, rodjeni brat ili neko drugi jako blizak , spasice i sebe i svoj imidz koji ce mu biti potreban u buducnosti .

Ostavite komentar


Politika

Vučić iz Njujorka: Sutra nije Vidovdan, ali kao da jeste 10

Vučić iz Njujorka: Sutra nije Vidovdan, ali kao da jeste

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras da će se sutra, iako nije Vidovdan, sve videti - ko su prijatelji, ko su oni koji prijatelji nikada nisu bili ili su bili lažni prijatelji, najavljujući da će u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija braniti čast i obraz srpskog naroda.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.