Obradović: Sporazum s narodom predstavlja revoluciju na političkoj sceni

Ostavite komentar


  1. Poštovani opozicionari, lepo je što ste napravili „ugovor“ sa narodom i još lepše je da se pridržavate istog. Samo nam OBJASNITE zašto idete i na kakve idete razgovore u Brisel? Zašto ne idete na razgovore u Peking, Moskvu, Delhi..? Zašto baš u Brisel ili Vašington ako znaju odakle ste i ko ste uopšte..
    Odgovor: zato NARODU ne trebaju ni pozicija ni opozicija ni KURTA NI MURTA jer vam je MENTOR isti. I nema potrebe za ugovorom već za ISTINOM.

  2. Svako ko je politički obrazovan , zna da bi SzS dobio 2.000.000 glasova građana Srbije, njegovi lideri moraju zagovarati REGIONALIZACIJU Srbije tako da svi građani budu ravnopravni, tj da Srbija ima 4 RAVNOPRAVNE POKRAJINE (bez autonomije u državnim nadležnostima) i da svaka ima pokrajinski javni servis, vladu, budžet,…
    Takođe lideri moraju zagovarati PROGRESIVNU STOPU poreza za sve preko TRI prosečne zarade, dobiti, imovine, (baš zato što oni spadaju u bogatije građane koji su se snašli u vreme raspada države i vlasti crveno-žute koalicije).

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.