Obradović: Tražimo ostavku Aleksandra Vulina

Ostavite komentar


  1. Bravo Bosko ali uzalud trosis reci.Iako ne podrzavam politiku dveri ,divim se opoziciji sto uopste postoji.Tesko je u ovoj ne pravdi ostati normalan.Kad te premijer-predsednik pravi budalom a ti mu nista ne mozes.Kad nema sudstva,policije,tuzioca i ne zavisnih medija.Gore je sad nego u vreme milosevica.Sve je trebalo da nam bude jasno kad su ubili Djindjica.Deco idite odavde i zaboravite Srbiju a ako ostajete jedini nacin za prezivljavanjem je "OTIMANJE".

  2. Da se razumemo,Aleksandar Vulin nije trebalo ni da bude postavljen za vojnog mninistra pre svega zato sto nije sluzio vojsku i tacka.Kad je doslo dokle je doslo treba postaviti pitanje moze li umesto njega doci gori.Moze,na primer losije je resemnje Marija Obradovic i slicni.Znaci ima gore od goreg.Na primer,mislili smo i da je Djordjevic lose kadrovsko resenje a sad vidimo da je bio kudikamo bolji ministar od Vulina,ne samo zbog spornog stana.

  3. Cestitke Bosku Obradovicu kao i Sasi Radulovicu jer su pronasli odgovor na taktiku ponizavanja koje sprovode AV i SNS /jer oni politiku nemaju/ opozicije, prosvetnih radnika, vojske, policije, lekara, mladih ljudi…tako sto ih ponizavanjem dovode u stanje ANESTEZIJE.Bosko Obradovic i Sasa Radulovic ih NERVIRAJU i dovode do ludila /Maja Gojkovic, poslednji slucaj/.Na svu srecu "bude" se iz Vuciceve anestezije polako novinari, radnici, prosvetari…

  4. Samo ostavka?? Kada se neko iz vlasti ogreši o zakon biva samo smenjen a običnim smrtnicima za greh sleduje kazna. Već viđeno. Svojevremeno su se razni hohštaperi učlanjivali u SKJ samo da bi imali zaštitu kada se nelegalno obogate. Javno su se hvalili: „Šta mi mogu? Mogu samo da me isključe iz partije“.

  5. Čovek je sve opisao u nekoliko rečenica i sve 100% tačno i bez obzira što politika Dveri nije moja politika jedino je on brutalno i surovo realno svlači i prikazuje Cara da je go… i još Radulović i Janković koji je stvarno prošao golgotu kao zaštitnik građana. Ovi ostali su pozeri i prosto su umešani i oni u razne mahinacije u ranijim vlastima i korupciji i uglavnom ćute. Ovo je stvarno hrabro rekao i svaka mu čast.

  6. Boško pravo u centar, kao i uvek. Šteta što ga se plaše i vlast i proevropska opozcija i jedva da ga ima u medijima.

  7. Trebalo bi se pokrenuti imovinsko stanje svih predhodnih ministra a i poslanika i videlo bi se ko politicki najvise profitira.

  8. Zašto Vulin da da ostavku? Čovek nije kriv. On samo govori ono što mu se naredi. On je samo veoma poslušan i uopšte ne razmišlja. Zatraži ostavu od njegovog gazde ako smeš.

  9. Nakon one izjave o LGBT populaciji ja ne znam ko njega jos smatra slusa,a kamoli neke njegove zahteve zahteve?Nevezano o kome i cemu se radi.

  10. Nemam simpatije prema Vulinu i ako je kriv treba da odgovara, zakon mora biti za sve jednak, ali, ovaj Bosko kako mi tek nije jasan….Zar ne shvata da normalna Srbija nikada sebi nece dozvoliti da uopste slusa sta trazi neko ko bi dolaskom na vlast sikanirao nekoga samo zato sto je drugacije seksualne orijejntacije?

  11. Trazimo da se obojica povucete iz politike i prestanete da nas zamarate sa vasim podstanarima u glavama.Hvala.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 8

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.