Obradović: U SNS nemaju problem zbog smrti demokratije

Ostavite komentar


  1. Zar hajka koju redovno sprovodite protiv ove vlasti nije vid demokratije!? Niko vas nije uhapsio ,a prisetite se sta ste sve radili i kako ste rusili po gradovima!

  2. Ma šta te briga Boško kada će da se formira skupština kada ti više nećeš sedewti u njoj kao poslanik.

  3. Kako Boško misli da pobedi na izborima kada i sam kaže da sistem koji traje već tri decenije nije uradio ništa za bolji standard građana.
    Naprotiv desetak godina vladala je Demokratska stranka koja je uništila srpsku privredu..

  4. Pojam demokratija oznacava oblik vlasti u kojem sve odluke neke drzave donosi direktno ili indirektno vecina njenih gradjana kroz izbore. Kad su ti uslovi ispunjeni, vlast se moze opisati kao demokratska. Kada gospodin Obradovic ovo shvati onda moze da prica o demokratiji, do tada….psssssttt.

  5. Sta ste pametno ponudili narodu da bi podrzao opozicione stranke, nista, sem nasilnickog ponasanja, i sta ocekujete da ce neko da podrzi nasilnike i divljake

  6. Boško Obradović je poslednji čovek koji može da priča o demokratiji jer njegova demokratija je nasilje i izazivanje haosa.

    1. Ooo, danas izuzetno aktivni botovi….Zanimljivo svi o Bošku a niko ni reči o temi, da li je ima ili nema – demokratije

      1. Da i ja primetih.
        Pa, ima ih do 700 hiljada, a smanjuje se čanak, uskoro će i da se svađaju među sobom, onako principijelni, da li je Boško fašista ili prema Vučiću sadista.

      2. Kaze izreka “ nije vazno sta se kaze, vec ko kaze“.
        Shodno ovoj izreci su i komentari.
        Bosko nije kredibilan da prica o demokratiji, pa samim tim ni njegov dozivljaj demokratije u Srbiji ne moze biti tema komentara.

  7. Šta hoće ovaj Obradović. Farsa? Pa što niste učestvovali kao opozicija. Kada ste shvatili da ne možete ubediti narod u vaše laži onda ste odustali!

  8. Srbija je sama definicija demokratije. Glas naroda je pretočen u dela od strane sadašnje vlasti.

  9. Ha ha h a, to kaže čovek koji se zalaže za ekstremno desničarske ideje, koje su u suštoj suprotnosti sa demokratskim principima.

  10. Koji birači opozicije? Onih 5 posto što nije izašlo jer su poslušali vašu ideju glupog bojkota? Ne može 5% birača da bude jače od 50% koji su izašli i rekli šta žele i koga žele da ih predstavlja.

  11. u Srbiji je narod kriv i trebalo bi ga zameniti.
    Gospodinu Obradovicu ce posao biti jako tezak obzirom na uhlebljene polupismene dzibere koji su sricajuci naucili komentare i „aktivno“ obogacuju konstruktivnu debatu. Ovakav plebs zasluzuje ovakvu bagru na vlasti.

Ostavite komentar


Politika

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju 10

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju

Predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping boraviće 7. i 8. maja u zvaničnoj poseti Srbiji. Prilika za cementiranje "gvozdenog prijateljstva" sa Srbijom, poručuje Peking.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.