Od izbacivača do šefa Vučićevog kabineta: Ko je Ivica Kojić, koga su radnici Fijata čekali na Gazeli

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Njegov ozbiljan pogled uvek daje garanciju da ništa neće krenuti loše.
    Reče Čehov (ili Turgenjev) – ‘On se kao mlad sasvim iznenadio, pa još ne može da vrati stari lik…’

  2. Sve sam uspesan do uspesnog u nasoj vladi, ali plate najnize u Evropi. Jedino lepo na ovim slikama je Lubardina slika na zidu.

  3. Fruška gora će da postane tesna ako sve bivole iz vlade pošaljemo na doživotno uživanje u prirodi

  4. „House of cards“ – onaj ćelavi, predsednikov operativac od poverenja za sve poslove od ubistava do donošenja bureka.

  5. Sticajem okolnosti, poznat mi je gore pomenuti, ali u pozitivnom smislu. Abnormalno, korektan i čovek je na pravom mestu, budite sigurni.

  6. korektan u saradnji, a to znaci: dogovor koji sa njjim napravite bice sigurno i realizovan.. i zato, naslov vam je bespotrebno ironican –

  7. Zavrsio 1. Ekonosmku, pao na prijemnom za Ekonomski fakultet, pa upisao Visu. Za Naprednjake je to ipak visok nivo

  8. Botovi ga hvale (čak i njegovo poštenje), a niko da pomene da ga je Vučić preuzeo od Dinkića zbog provizija! Još za vreme žutih je Dinkić osmislio subvencije stranim firmama ali uz uzlov da 1/3 bude provizija, a obzirom da nikada novac nije davan Dinkiću već isključivo Kojiću i naš preCednik je dhvatio da mu je Kojić potrebniji od Dinkića! Samo obratite pažnju kako su subvencije najčešće od 9 so 12 hiljada evra ali u predizbornim godinama idu od 45 do 120 hiljada jer uvek 1/3 fiksno ide preko Kojića u džep Vrhovnog!!! Dobro smo još živi kakva nam banda rastura zemlju već decenijama!

  9. Upoznao sam Ivicu i sarađivao sa njim dugo. Vredan, korektan… pravi profesionalac. Imao sam i nesuglasice sa njim (nije bila moja a ni njegova krivica) ali o njemu mogu da kažem samo ovo… kada bih pravio stranku, otvarao firmu… radio bilo šta ozbiljno a gde je potrebna dobra organizacija itd. PRVI čovek kojeg bih zvao je on… i prvi uslov koji bi postavio je da mi on bude desna ruka… toliko!

  10. Čudo od vas. A kad govorimo o Tadićevim kadrovima – od portira na Mirinom parkingu do ministra odbrane – Šutanovac

  11. „po zakonu“ i „posteno“ nisu iste stvari, da se pristojno izrazim.

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.