Od pola miliona do milion i po evra za kampanju

* Klačar: Otkako su na vlasti, kampanje naprednjaka su vrlo skupe * Računa se da izborna trka košta evro po biraču
Koliko bi stranke mogle da potroše na izbore u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Nažalost, budžet set nemilosrdno troši milone iz budžeta, dakle, milione koje su skupili poreskl obaveznici budžet set troši na predizborne kampanje, fontane, jarbole, i baš ih zabole!

  2. Pa ako su dobro radili, ne treba im kampanja. Nego su jako loše radili pa oće na silu da ostanu na vlasti! Nemoj da troše naše pare, nek pomisle na bolesnu decu……. Kampanje, fontana, Beograd na vodi i još mnogo toga nije donelo nikakvu korist (ako izuzmemo njihovu ličnu). Za sve te pare ne bi ni jednom detetu u Srbiji bilo uskraćeno lečenje! Kako da nazovem ove ljude, sa kojim zlotvorima da ih poredim?

  3. SNS ima veoma dobra, strucan i radan kadar, koji ne prica i ne daje lazna obecanja vec uporno radi, gradi, otvara skole i zdravstvene centre….tako da im neka posebna kampanja i ne treba. A svi ovi ostali , oni su ti koji trose ogromne sume novca na predizborne kampanje koje mahom zasnivaju na praznim i laznim obecanjima…

  4. Ni opozicija nije imala jevtine reklame i spotove naročito za vreme Tadića (spot ispred fakulteta), ili Đilas na onom mostu. Politika je takva, svako hvali svoje i svako brani svoje političke programe.

  5. Sada govore otvoreno koliko planiraju da potroše ,a dok su bili vlast vešto su ćutali .

  6. Vucicu je svejedno koliko kosta, tu je budzet gradjana Srbije. I tu su svi redom okupirani tabloidi i dnevne novine i svi TV i radio programi. I on broji glasove bez icije kontrole. Izbori su obesmisljeni i u rukama srpskog Erdogana i tu je pitanje novca sasvim nevazno.

  7. Pa ni opozicija nije toliko sirota kako se sada hoće predstaviti, setimo se da je Jeremić na predsedničke izbore uložio 7000000 evra pa je puko, znači nije bitan koliki je novac uložen nego se cene i gledaju rezultati rada u prethodnom periodu što opet povlači zaključak da će SNS odneti ubedljivu pobedu bez obzira na količinu uloženog novca u kampanju.

Ostavite komentar


Politika

U javnosti prepoznatljiv kao negator genocida u Srebrenici: Ko je Dejan Ristić, novi ministar za informisanje? 10

U javnosti prepoznatljiv kao negator genocida u Srebrenici: Ko je Dejan Ristić, novi ministar za informisanje?

U vremenu u kojem najveći deo političkog života u Srbiji trenutno obeležava navodna „neverovatna“ borba režima Aleksandra Vučića protiv izglasavanja rezolucije o Srebrenici u Ujedinjenim nacijama, u kojoj se, između ostalog, osuđuje negiranje genocida nad Bošnjacima 1995. godine u Potočarima u javnom prostoru, režim Aleksandra Vučića, imenovao je Dejana Ristića, direktora Muzeja žrtava genocida (koji se ne bavi srebreničkim, već pretežno onim NDH nad Srbima u Drugom svetskom ratu) za ministra informisanja, a samim tim i svojevrsnog kontrolora narativa u ovdašnjem javnom prostoru.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.