Odgovor CRTA-e Ministarstvu za državnu upravu o biračkom spisku

Ostavite komentar


  1. CRTA je potpuno u pravu što se tiče važnosti transparentnosti biračkog spiska. Bez detaljnih informacija o biračima, teško je osigurati integritet izbornog procesa.

  2. Imajući u vidu značaj biračkog spiska za demokratske izbore, veća transparentnost je ključna kako bi se izbegle sumnje u regularnost izbornog procesa.

  3. CRTA je postavio važno pitanje o transparentnosti biračkog spiska, jer građani imaju pravo da znaju kako se izbori sprovode i da li su podaci o biračima zaista tačni i verodostojni.

  4. Bez adekvatne transparentnosti, postoji rizik od manipulacije biračkim spiskom, što može dovesti do gubitka poverenja građana u izborni proces i rezultate.

  5. Poziv CRTA-e za većom transparentnošću biračkog spiska je apsolutno opravdan, jer je to ključni korak ka jačanju demokratskih principa u društvu.

  6. Opet se po ko zna koji put ovi iz čuvenog ministarstva,sa još čuvenijim ministrom na čelu,prave ludi,ili nas prave ludima.
    Živim za dan,što reče prof Stojiljković,kada
    će u ovoj napaćenoj zemlji biti održani
    pošteni izbori,i kada će svi oni koji su učestvovali u ovoj šaradi biti procesuirani.
    Možda i dočekam(o).

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.