OEBS da nadgleda beogradske izbore

Ostavite komentar


  1. Opozicija treba da bojkotuje parlamentarne izbore a da izađe na beogradske. Ovo je jedini način da se stavi do znanja i Vučiću i EU da oni neće učestvovati u maltretiranju građana izborima kad god to jednom čoveku padne na pamet.

  2. Posle onoga sto se juce dogodilo u Skupstini grada, jasno je da ce svim mogucim sredstvima vlast pokusati da sacuva Beograd. Ukoliko se nesto ne promeni, bar malo, mozda bi trebalo razmisljati o bojkotu. Bez obzira na optimisticne izjave politicara opozicije da u Beogaru pobedjuju, bojim se da su im nade lazne! A ako sada puknu, sto je veoma izgledno, mi smo apsolutno GOTOVI. Mnogo "gotoviji" nego sto je to bio rezim one 2000.god.

  3. Jaoooo stvarno vise ne mogu da gledam,slusam i citam ovu dvojicu,kao neke tetkice su. Neka nadgledaju,opet cete izgubiti,jer je samo vasa velika zabluda kao i prica da se izbori namestaju. Taman cete sami sebe demantovati a onda bi bilo lepo da se javno izvinite zbog svih lazi u poslednje vreme koje su izasle iz vasih usta.

  4. Neka zajednički odreše kesu i plate stranu arbitražu, a ne da je natovare na pleća narodu. Toliko se jadni zalažu da narodu bude bolje, a ne prezaju da zavuku ruku u džep naroda. Šta se od njih i može očekivati.

  5. Posle onoga sto se juce dogodilo u Skupstini grada, jasno je da ce svim mogucim sredstvima vlast pokusati da sacuva Beograd. Ukoliko se nesto ne promeni, bar malo, mozda bi trebalo razmisljati o bojkotu. Bez obzira na optimisticne izjave politicara opozicije da u Beogaru pobedjuju, bojim se da su im nade lazne! A ako sada puknu, sto je veoma izgledno, mi smo apsolutno GOTOVI. Mnogo "gotoviji" nego sto je to bio rezim one 2000.god.

  6. Neki moji komentari (po meni veoma bitni jer ih ne bi ni pisao) nikad nisu objavljeni, čak ni posle nekoliko pokušaja, ne bili prevario moderatora. Komentar izvesne bake je ponovljen dvaput. Toliko o tome a sada o temi. Da li se razjedinjenoj opoziciji isplati da uopšte pobedi u Beogradu a da svu vlast drži SNS i u republici i svim gradovima. SPO je imao vlast u Beogradu i svim većim gradovima Srbije pa opet nije mogao ništa. Ne treba OEBS već jaka ujedinjena opozicija ujedinjena oko jedne jake stranke sa jakim nekompromitovanim liderom. Neka DS ojača, neka ostali lideri pobede sujetu, neka osluškuje narod a ne grupicu izlapelih šesdesetosmaša. Zato sam bio presrećan što je pobedilo jedinstvo Srpskog naroda na mom KiM i sa Srpskom Listom uzmu svih 10 mogućih mesta u parlamentu R. K. potpresedničko mesto u skupštini i vladi kao i tri ministarstva. Tako ujedinjeni ostvarili su pobedu i formirali vlast u 10 od 22 opštine R. K. sa mogućnošću da osvoje još 2 grada i tako bude apsolutni pobednici jači od najjačih albanskih partija i koalicija. A znate li kako je teško pobediti na okupiranom KiM?

  7. Slažem se Mikijem z Peći …u vezi objave komentara…čim potkacim i vlas i opoziciju ne objavi se komentar. …činjenica je neoborova. …I vlast i opozicija su hohstapleri koje treba kazniti za sve krađe nepravilnosti tom vršenja vlasti
    U srbiji sevtrenutno javno zna za dve neiskrene osobe. ..Jovo Bakic I Srbijanka oni trebaju povesti jedan front čestitih ljudi da bi se oslobodili ovih bitangi
    Pravda za sve a ne samo za bogate
    Prodaju stanje zbog duga ga infostanu i slično sirotinji a ovi Hohstapleri iz gose bivši vlasnici ostale dužni 4 miliona evra…I pose tvrde da brane i čuvaju srbe i sbriju
    Toliko o njihovom obrazu i casti

Ostavite komentar


Politika

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju 9

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju

Predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping boraviće 7. i 8. maja u zvaničnoj poseti Srbiji. Prilika za cementiranje "gvozdenog prijateljstva" sa Srbijom, poručuje Peking.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.