Okupljanje na stepenicama i pred samim vratima parlamenta

Protest protiv diktature večeras u 18 časova, ali ne na platou ispred Skupštine Srbije

Ostavite komentar


  1. Ja koliko sam gledala snimke nigde nisam videla da je Seselj potegao oruzije,tako da je cisto lupanje o njemu i oruziju,inace nisam radikal niti imam nameru to da budem tako da nisam pristrasna.I glupo je sto ga vise povezuju sa Vucicem.

  2. Ko vam smislja ova streberska saopstenja – ovakvo ponasanje ne prilici jednom poslaniku, bla, bla – ko vam pise parole tipa: hocemo fer i slobodne izbore! Ajde? A tek je hitic – onesvesti seeee, onesvesti seeee – za padanje u nesvest. Ne znam da li vam je – vama koji ste medijski najvidljivi, koji pisete ovakva saopstenja i parole – iko rekao: manjka vam duha i pameti. I ne znam zasto neki lazu ovakve da su najbolje sto Srbija ima. Mozda u selfijima. Kad ga izmestis iz tog sveta, on je neuk. I to mu treba reci. Ne udvarati mu se.

  3. Zasto Seselja nazivate ““““Gospodin““““? On je sve osim toga!

  4. Na protestu setamo , ne menjamo stvari, postavlja se pitanje ko smo mi u stvari ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.