Okupljeni ispred Hrama pratiće Putinovu posetu preko video-bima

Rigorozne mere obezbeđenja, promene linija saobraćaja i zabrana parkiranja

Ostavite komentar


  1. Zašto niko ne objavljuje da je zaposlenima u javnom sektoru naredjeno da idu na doček Putina, uz organizovan prevoz, pod pretnjom gubitka posla!

    1. @Sergio , Šta,bre, čoveče lupaš! Izgorećete od izmišljanja,konstrukcija,laži i mržnje.Apsoltna laž i izmšljotina.

      1. Nije laž, niti izmišljotina, već živa istina čiji sam svedok. Prestanite sa tim odvratnim spinom, mnogo je uplašenih ljudi koji su naterani na taj sramni prenos dočeka i letnji bioskop. Videće Putina na ekranu, na šta su trošili naše pare, Bože me sačuvaj…

      2. Priznaj da ti je krivo sto te nisu poveli na izlet vec moras da sedis i botujes. Bio si los bot, nema Putina za tebe. Kad postignes kvotu, onda moze izlet.
        Izadji napolje, prosetaj gradom, pogledaj autobuse.

  2. Nekada je bila praksa da se uvaženi gosti dočekuju na aerodromu po svečanom protokolu, prevoze do rezidencije na Dedinju gde se prave prijemi, ručkovi i razgovori. Ovo sada razvlačenje gostiju po centru Novog Beograda i Bograda, zagorčavanje života stotinama hiljada gradjana nema smisla.

  3. Овако је и код Броза било. Чиста диктатура. Циркус! Није речено да ли сме да се дише? Срамота! Ако Србљи воле Путина, зашто оволики хаос?

    1. @ Miki maus,
      Da li se sećáte kada je ovde dolazio Bajden? Šta se dogadjalo sa zatvaranjem ulica, zavarivanjem kanalizacionih poklopaca na ulicama, spuštenim roletnama i zabrani da bilo ko bude na prozoru?To zaboravljate, tada je moglo da se diše,a sada , po vama, ne iako su bezbednosne mere daleko manje,a što je najvažnije – PUTINA VOLI 90 SRBA! Ćao,nema više…

      1. 90 Srba? Nesa brojao ili ne znate gde da nadjete „%“ na tastaturi.
        uzgred, da li mozete da navedete izvor tog podatka ili je to pausalna procena?

  4. Evo baš pratim. Ovaj nas ne skida kez sa lica, istopice se od miline. Podseca me na onog crtanog lika: Đole, ti si mnogo pametan Đole, jel da Đole? Đole je moj drug. Isti u dlaku

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.