Olbrajt: Kosovo je nezavisna zemlja i zaslužuje da bude priznata od svih

Ostavite komentar


  1. Zaista nam je žao gospođo Olbrajt što vam je Srbija bila sigurno utočište tokom II sv. rata. Eto mi pružamo ruke i takvima kao što ste vi. Nažalost

  2. Poraz prava , ali i politike .
    Isticem dva elementa : veliku nepravdu Zapada prema Srbima , veliku nesposobost srpskih vlasti !?

    1. Nažalost, ali tačno tako. Jedino bi nas nuklearno naoružanje spasilo od napada Nato pakta.

    2. @Mile, da te dopunim. Nije lako da se bori šut sa rogatim; jedni rogati su bili pre 20 godina, a sad ima još nekih rogatih. Moje pitanje Madlen Olbrajt i Klintonu bi bilo: koliko košta “besplatni ručak“ i dodela ordena?! Niste došli na svoj trošak, zar ne?!

    3. Manje gledajte rezimski RTS i manje citajte Kurir, Pecat i ….. i shvaticete da je stvarnost na drugoj strani od onoga sto ovi pisu. Nisu susedi krivi zbog kaljuge u kojoj se Srbija valja zadnjih decenija do iznemglosti.

      1. @Topcider
        Nesto mi se cini da se ti i tebi slicni upravo informises iz vase verzije „RTS“, „Kurir“-a i „Pecata“-a i to do guse u kaljuzi, tako da samo preskoci deljenje saveta.

  3. Pomirenje i mir nije na vidiku ni za 50 godina, nažalost. Nikad sve zemlje neće priznati tzv. Kosovo. Ona jedan od ratnih profitera kao i Vesli Klark.

  4. Kosovo nije nezavisna država, a tebi Medlin želim da ti ovo bude poslednje putovanje u Srbiju i Evropu.

    1. Ajde Saša idi do Kosovske granice I kaži to graničarima i bičeš ubedjen da je Kosova Država.

      1. Ajde Zeko idi u Spaniju, Kipar, Rumuniju, Slovacku, Grcku, Rusiju, Kinu, Indiju pa im pokazi kakav to banana pasos imas.
        Kolo srece se okrece :).
        Vidimo se u Spaniji na moru ali sa srpskim pasosem na koji imate puno pravo.

    2. Kosovo je otislo i to je to . 20g vec sada imaju granice u okviru kojih zive, poseti kosovo , proveri.. jedino sto Srbija u najboljem nekom slucaju moze dobiti – vratiti sever kosova , jer se tu jedino jos vijore zastave Srbije, sve ostalo je laz. Pozdrav

      1. @Jasmin F
        I deda ti je isto to pricao kada je Hitler na slican nacin odvojio Kosovo ali ni to nije dugo trajalo. Nece ni ovo sada.

  5. Olbraj je pre svecanog urucenja ordena trebala prvo da poseti zubara. Grupa politickih leseva i kriminalaca.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.