Opomena pred isključenje iz SNS nakon izjava Danasu

Zamenik gradonačelnika Niša Milos Banđur potvrdio da mu je zaprećeno partijskom sankcijom jer je „opozicionim listovima dostavljao podatke“

Ostavite komentar


  1. Eto, kako današnju izjavu AV o razlozima zašto nije prisustvovao proslavu Dan Bezbednosno-informativne agencije neko može usaglasiti sa ovom izjavom Miloša Banđura?

  2. Ha, ha ovo je kao u doba komunista, partijska kazna: "Strogi pogled pred poslednju opomenu!"

  3. Milose ne obaziri se na izjave losijih od sebe koji ti nisu ni do kolena.Samo napred istina ima samo jedno lice

  4. E to vam je sns! Pa covek hoce da spreci nepravdu i zloupotrebu a oni hoce da ga kazne.Pa to znaci da ako ukazujes na nepravdu i zloupotrebu,kradju…ti radis protiv interesa sns! Pa vidi se sada kakvi su im interesi.Svaka cast coveku koji je jedan od retkih skupio snagu da kaze istinu ali koliko vidimo uskoro ce ga izbaciti iz stranke.

  5. Treba hitno uputiti zadnju opomenu pred iskljucenje i AV jer se juce zalagao za transparentnost a svi znamo da bi to unistilo SNS.Posto niko nije veci od stranke ( ni Srbija) treba odmah reagovati.

  6. Прави пример демократије!!! Слобода говора и мишљења, али хладно цеђено кроз партијско сито.

  7. Banđure brate ti si malo zašao u interesni lupeški krug i očekuješ elementarno poštenje. Greška u koracima brate, interesna koterija brine samo na sopstvene interese a proklamuje opšte, javne interese to si prvo morao da naučiš kad si ušao u to vrzino kolo – napredne Srbije.

  8. Sve cestitke za gospodina Milosa Bandjura koji se usudio kao clan SNS-a da misli svojom glavom i ukaze na neke od malverzacija unutar ove vodece stranke, a SNS svojim delovanjem u Srbiji sve vise podseca na NSPD partiju Adolfa Hitlera. SNS je prosle godine organizovala pod okriljem noci rusenje u Savamali koristeci kriminalce sa fantomkama i to u 21 veku, to me bas asocira. na Kristalnu noc u Nemackoj (9 novembar davne 1939) kada su polupane i opljackane radnje Jevreja u Berlinu. Ne bi me cudilo da Veliki vodja Vucic naredi da svi u Srbiji koji ne misle kao on i nisu u SNS pocnu da nose " ZUTE TRAKE SA ZVEZDOM ". Toliko o ljudskim pravima i slobodi misljenja i govora. SVE DOK SE NAROD NE OSVESTI I NE POKAZE OTPOR KRIMINALCIMA NA VLASTI NA CELU SA VELEIZDAJNIKOM VUCICEM U SRBIJE CE BITI SVE GORE I GORE!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.