„Orbanov savez“ prihvatljiv srpskim vlastima

Diplomate o inicijativi mađarskog premijera da bude proširena "Višegradska grupa"

Ostavite komentar


  1. Orban je bar svim madjarima u Srbije dao madjarske pasose, dok ovaj nas unistava srpsku naciju…

  2. Srbija bi trebala strategijski da se okrene od dubokog balkana i bliskog istoka ka entralnoj evropi gde je i pripadala, i vojvodina apsolutno a i uza srbija je tezila standardima beca i peste istorijski.
    pitanje je medjutim kako se uklopit sa evropljnaima jer razlika je prevelika… na primer mi stare mostove rusimo kao zastarele a evropljani ih lickaju kao najvecu vrednost. mi obale reka zazidjujemo betonom u garaze stambene blokove a evropa gradi parkove stalista i dvorce na rekama. mi stare zgrade umesto da im povratimo stari sjaj pravimo im groteskne dodatne spratove bez radova na fasadi. kod nas bez koverte ne moze vise nista da se uradi na salteru sve je korumpirano . kod nas je zagadjenje eminentno u svakoj pori kao i djubre na svakoj stopi zemljista a u centralnoj evropi vi bukvalno mogli bi jesti sa trotoara gradova koliko su cisti.

  3. Jugoslavija raspala jer sü Gl. Protagonisti u sastavu SHS dolazili iz razlicitih pravaca! Srbija do 1912- te pod uticajem Turaka Hrvati Slovenci pak pod uticajem. Beca i.Budimpesta ( k&k tj Kaiser und Königreich) . Visgradska skupinA potice iz K&KSlovenija Hr. takodjer dotle Srbija pripada Balkanu stime je sve receno! Orbana podrza mamutni dio Zitelja kao. Putina. Rusi a znaju da obojica tendiraju diktaturi!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.