Organizatori „1 od 5 miliona“ u Čačku: Nijedan prevoznik nije dao autobuse za BG protest

Ostavite komentar


  1. Tako je bilo po celoj Srbiji, ni jedan prevoznik u Srbiji se nije usudio da iznajmi autobus u subotu 13. aprila. To najbolje opisuje pod kojim strahom se zivi u Srbiji. I EU podrzava toliku manipulaciju, pritisak, pretnje, korupciju. Strah da ne izgubis posao, strah da ti ne zatvore firmu.

  2. Za nas u Vrbasu to je potpuno normalno, ovde se ponizno ponašaju svi tek dok ne vide da se u celoj zemlji nešto promenilo, ali za Čačak mi je ovo nezamislivo. Tamo se nikad nikoga nisu bojali da ja znam, niti su prihvatali da budu ponižavani. Izgleda da su se vremena promenila.

    1. Moram da pozdravim sugradjanina i potvrdim njegov komentar sto se tice Vrbasa. Kod nas uvek isti ljudi u opstini, samo preletaci. A ostatak Vrbasa su beskicmenjaci koji „protestuju u kucnoj atmosferi“.

  3. Mislim da treba „zapamtiti“ sve te prevoznike i „sutra“ povesti sudske postupke za oduzimanje dozvola za prevoz putnika. Pa neka i tada ćute kao sad.

  4. Boško Obradović je rekao da su ukinute i redovne linije ka Beogradu, pa sam proverio i dobio potvrdu da je „Autoprevoz“ redovno saobraćao.
    Boško Obradović je rekao da su otkazali i oni prevoznici kojima je već bilo plaćeno i da ne bi bilo jeste, nije, mogao bi da nam pokaže te uplatnice.
    A mogli bi da pokažu i poruke da su tražili prevoz i da su odbijeni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.