Orlić o psovanju u Skupštini: Brnabić oštro reagovala jer je poslanik napao članicu radne grupe

Ostavite komentar


  1. Nije Brnabićka reagovala oštro nego u stilu uličara .Ona se uglavnom tako ponaša.

  2. Nijedan razlog nije opravdanje da se psuje. Jer da jeste, bilo bi razloga da se psuju mnogi na vlasti,

  3. Narode meni je dosta ovih uličnih promotera /vučića,brnabićke i orlića/ laži i obmana isti nemaju ni stida ni morala.

  4. Ma nemojte kasti , pa vi sve nas psujete i vredjate na dnevnom nivou ,kako vas nije sramota.

  5. Kad ovaj predaje na Pravnom,sa diskutabilnom diplomom,jasno je kakvo nam je korumpirano pravosudje.

  6. Naprednih radikala je uporna, konstantna zamena teza. Poslanik Aleksić NIJE napao, već ukazao da je da je direktorka Instituta za mentalno zdravlje kućni prijatelj roditelja dečaka monstruoznog zločina i da je to što je kućni prijatelj, razlog zbog čega nije dobro da je član radne grupe. O stručnim kvalitetima gospođe ništa nije rekao.

  7. Ukratko, ova vlast nema adekvatne vestine I energiju da Nas integrise sa Evropskom unijom. Drugo, totalno nemocna I opsednuta Aljbinom Kurtijem da samo u Kurtiju I zapadu vidi sve nase probleme.
    Ova vlast, kao sto nije adekvatno reagovala na masakr u nasoj zemlji isto Tako nije u stanju da sa Kurtijem razgovara. Da se cuju telefonom, da dogovore sastanak Kako da se I albanski I srpski narod izvuku iz ovih tenzija.
    Sram vas bilo!
    Treba da vas je stid!
    Stalno nas plasite zapadom, a sto Ladu rusku ne vozite kao sluzbeno vozilo, nego vozila sa zapada od 100000 EUR.
    Sram vas bilo nezasiti jedni vuci, samo Nas rastrzete, svaki deo krvi nase mladosti pijete, a telo I um uzimate da vam sluge budemo.

  8. Orliću, kao neko ko bi trebalo da uvodi mir u toj vladi na svim tim silnim sednicama, pokazao si da si sve samone nepristrasan. Kriminalno je da dozvoliavaš Ani koja je premijerka ove zemlje da se ponaša kao ULIČARKA, da govori kao neki kriminalac ili neobrazovani i nevaspitani bot. Ali, da si i ti iole normalan, Orliću, ne bi dopustio da ona viče u mikrofon već bi odmah isključio isti kao što to radiš opoziciji. Ukratko – sram vas bilo i jedno i drugo, i nadam se da će uskoro doći kraj vašoj vladavili kriminala i secikesa (što defacto jeste) i da onda platite za sva zlodela i izdaju koju ste počinili nad ovim narodom. Pozdrav

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.