Orlić: Obradović DOS-ova starleta

Ostavite komentar


  1. Starleta je bas posao jako cenjen i popularan, a i kvalitetno placen, bar u Srbiji …

  2. Ма ви из СНС сте толико моћни да вам глад српског народа више не смета. Јер ви мислите да нисте провидни. Срамота!

  3. Ovakvog cinika skoro nismo imali u javnom životu. Da li je on svestan da kad god se pojavi u skupštinskom holu još ni jednom nije rekao neki argument. Umesto toga svađa, uvrede, insinuacije i naravno naslađivanje svojom lažnom moći. Svi ljudi koji su bili frustrirani u realnom životu, čiji stav i reč nisu mogli da dođu do izražaja (ko za njega zna pre ulaska u politiku?) stupaju u politiku da bi sa pozicija privremene moći mogli da pričaju šta god hoće!

  4. Ako je ovaj elektroinzenjer dobar naucni istrazivac kao sto je "dobar poluticar", onda pisi – propalo. Bas su bedni njegovi javni istupu!

  5. Najzad sam shvatio da je gospodin Orlic najpametniji kad cuti.Trebao bi vec jednom da shvati da je za njega cutanje zlato, jer je evidentno da veoma retko izjavi nesto pametno.

  6. Meni to tsko izgleda. Neki anonimus se oglasio ne bi li dobio neko parčence vlasti u novoj podeli….E, vlasti, jadna li si…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.