Osmani zatražila podršku Turske za učlanjenje Kosova u NATO

Ostavite komentar


  1. Nepotrebno trosenje novca na naoruzanje..kad si americki protektorat…pametnije ulagati u nauku ,skolstvo i kulturu..

  2. Pa nemozete u Nato vi niste drzava vec poludrzava.Sta ce vam Nato kad je Nato ovde na Kosovo.Pi vi kazete da imate vojsku cega se plasite Srbije zato i trazite da udjete u Nato
    Po rezoluciji 1244 SBUN na Kosovu moze biti samo vojska Nato i nista vise.Ne moze 2 vojske.Ako ste toliko hrabri oterajte Nato ali nesmete strah od Srbije.Mozete samo imati kao do sada BSK snage protiv poplava pozara zemljitresa samo za tu namenu.Precicom nemoze se u Nato.

  3. Srbija je faktor stabilnosti u regionu a Kosovo na celu sa vama i Kurtijem faktor nestabilnosti .Dok god ste vi na vlasti nece biti dobra situacija jer vi govirite jezikom mrznje i pretnje .Od kad ste vi na vlasti 50%se pivecao broj napada na Srbe na Kosovu i Metohiju.Oko 150 napada je bilo za 1 god na Srbe na njihovu imovinu crkve manastire.To pokazuje kako vi vladate i kako stitite Srbe i nacionalne manjine na Kosovu.U zadnje vreme imate i napade na Rome i Askalije fizicke napade i govori mrznje i uvrede .Valjda to znate ako pratite situaciju na Kosovu.Daleko ste vi i jadni za demokratiju.U 21 veku nemate struju restrikcije po ceo dan.Vi ste totalno nesposobni da upravljate Kosovom.Sto pre otete bice bolje i za Kosovo i za Srbe koji zive na Kosovu.

  4. Veće su vam šanse da to tržite od Djilasa. Neko milionče evra, i podrška je tu. Turska je, ipak, ozbiljnija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.