Ostavka posle šetnje sa Majom Gojković i Nikolom Dašićem

Vladimir  Dobi, gradski većnik Kragujevcu podneo ostavku i najavio tužbu protiv Narodne stranke koja ga je optužila da je u SAD-u "hapšen zbog krađe"

Ostavite komentar

  1. To je bilo juce,a danas je i kragujevacki Jutka -potpredsednik Skupstne Mladenovic, podneo ostavku zbog seksualnog uznemiravana svojih koleginica u gradsko upravi.

  2. Ја просто не верујем,да би СНС дозволила да у њихове редове уђе неко непоштен.То је секта којој је част и поштење светиња.Пођимо од Савамале,Копаоника,Крушика,Јовањице,ЕПСа и још много,мноооого поштених потеза ове наше драге државне МАФИЈЕ.

Ostavite komentar

Politika

Kremasti pirinač sa tikvicama (recept) 10

Vuk Jeremić: Dijana Hrkalović i Nebojša Stefanović neće biti ni optuženi, niti osuđeni, od saslušanja se stvara privid istrage (VIDEO)

- Saslušanje Dijane Hrkalović i Nebojše Stefanovića nema veze sa Tužilaštvom za organizovani kriminal koje vodi predmet o navodnom prisluškivanju predsednika, a koji je u predistražnoj fazi. Ovo saslušanje ima veze sa Višim javnim tužilaštvom koje se bavi optužbama da Slobodan Milenković diluje drogu. Oni nemaju šta njih da pitaju o prisluškivanju, navodi za Danasov Jutjub kanal novinar rubrike Društvo u našem listu Vuk Jeremić, upitan za natpise režimskog Srpskog Telegrafa da su Hrkalović i Stefanović na jučerašnjem saslušanju govoriti i o navodnom prisluškivanju.

Naslovna strana

25. jun 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.