Oštre polemike u Skupštini

Sednici na kojoj se raspravlja o Predlogu budžeta za 2017. prisustvuje i premijer Vučić

Ostavite komentar


  1. jasno mi je da je neophodno odrediti koliko moze da traje odgovor poslanika, ali isto tako bi trebalo odrediti koliko moze da traje odgovor premijera. poslanici govore sto mogu brze, na vrat na nos, svesni kratkoce vremena, a premijer razglaba "od kulina bana do dobrih dana" i za to vreme daje sebi pravo da skace sa teme na temu, ponavlja se i natenane vredja koga god zeli, drzi govore i daje lekcije koristeci pri tom recnik koji nije uvek primeren funkciji koju obavlja!

  2. Koliki je ulicar ovaj Vucic! Izgleda da je jos veci prevarant i olos nego sto mu je tata Voja ikada bio!

  3. Nevaspitani radikalski pajser. Vrhunski nivo primitivizma, samo još milimetar do otvorenog fašizma. Gotovi smo potpuno, svaka nada je umrla sa ovom neprevaziđenom banditskom ruljom. Bežite ljudi gde znate.

  4. Umesto da odgovori na primedbe premijer napada i vredja oponente, tako zapocinje novi krug primitivizma koji rado prihvataju njegovi poslusnici, i ta prica nema kraja, vlast je stvarno bahata i takva ce biti do svog kraja. Sto se tice za koga zaista radi premijer i cije sve zelje i naloge ispunjava mislim da se svi secamo 1999. i kraja bombardovanja. Pojavili su se radikali predstavljeni sa svoja tri istaknuta lika, Seselj, Toma i Vucic i rekli da ne prihvataju i ne podrzavaju potpis kojim se uspostavlja mir, tvrdili su da treba da nastavimo sa borbom, njima je bilo malo razaranja i smrti. Danas je situacija drugacija, bivsi radikali se primaju u centrali Nato-a, srdacno se rukuju i podrzavaju, nesto se drasticno promenilo, ili mozda nije…. Dusko

  5. Obradovic namerno obmanjuje javnost pricom da se izdvaja za stranei nvestitore vise novca nego za za zdravstvo.-

  6. "Sve što te ne ubije, ojačate". Vučića i Nikolića birali su Srbi, a takva je Srbija. Ako ne verujete učite i redovno čitajte Basarine kolumne. Ako mislite da ste pametniji, onda je sigurno da ste gori od od onih koji glasaju za pomenuta lica.Vučićevo ponašanje je tipično za početnike u politici. Momak uči, jer pre toga ništa teže nija radio od urlanja na stadijonu "Crvene Zvezde". No, ako preživi, naučiće, biće pristojniji.Za Nikolića je malo teže, jer taj misli da zna dovolnjo, eto ljubi tri puta ustašku Kitarović, a Putina čak devet puta u jednom danu. Šta ćemu veće znanje kada ima takve glasače. Ili dok nauče pametnih Srba više neće biti u Srbiji. Pobeglo 650.000, otićiće još toliko, tako da će ovi uvek imati jako glasačko telo, bez glave.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.