Otvoren tunel i obilaznica oko Golubačke tvrđave

Ostavite komentar


  1. Evo imamo priliku da se uverimo u dvostruku prirodu mandatara. Nalik na junaka cuvenog romana "Dr Dzekil i mister Hajd". Prekjuce je gotovo abdicirao najavljujuci nemoc da oformi vladu usled pritiska te da je moguce da je neko drugi sastavi, juce je izjavio da nece biti kraj sveta ako on ne sastavi vladu, danas vec nastavlja da vrsi otvaranja kao da se nista pod milim Bogom nije dogodilo i Tanjug (koji inace ne postoji), njega sasvim normalno oslovljava kao Premijera Srbije. Mozda bi citaoci, taoci njegovih izjava mogli da umiru od smeha da im ne prete mnogi drugi, daleko ozbiljniji razlozi za promeniti svetom.

  2. Izborna kampanja se nastavlja, kamere slikaju, vodja je usplahiren, aplauz. A vec tri meseca nakon izbora nema vlade. Zato se otvaraju "izlozbe", tuneli, i sve drugo. Delivery units rade dok narod Srbije gladuje, izbezumljen obmanama Aleksandra Vucica.

  3. Treba ulagati u infrastrukturu,kako bi i najnerazvijeniji delovi Srbije dobile šansu za razvoj i investicije !

  4. Sjajno je što nismo fokusirani samo na jrdan deo države. Kada počnemo da eksploatišemo i prirodne lepote biće to pun pogodak

  5. Sada će se mnogo bezbednije odvih+jati saobraćaj izmedju Beograda, Golupca i Djerdapa.

  6. Kada je pre ovog tunela izgradjen predhodni u Srbiji?! Mogu neki da pricaju sta hoce ali Srbija na celu sa Vucicem ide samo napred.

  7. Svaka cast, treba nastaviti ulagati u putnu infrastrukturu,, jer je ona je ogledalo jedne zemlje

  8. Srbija će ulaganjima u infrastrukturu povratiti život na istoku Srbije, odakle su mnogi otišli da rade u Austriju. Potrebno je razvijati region. Srbija ima premijera koji voli svoj narod i državu i koji radi na tome da građani Srbije žive bolje.

  9. Ovo nije obilaznica jer ništa ne zaobilazi,tunel je ispod Tvrđave desetak metara od starog puta.Ja pošto stanujem pola kilometara od Tvrđave to dobro vidim sa svoje terase.

  10. Molim botove da odu na sajtove informera i njima slicnim, da nas ne zamaraju svojim tupavim komentarima!!!

  11. Ozbiljna investicija koja ce omoguciti aktiviranje turistickih potencijala toga dela Srbije.

  12. Sjajne vesti i velika investicija za Golubac. Nadam se da ce se taj trend nastaviti i ubuduce.

  13. Ovaj tunel je velika i znacajna stvar za Golubacku tvrdjavu. Ona ce na taj nacin biti sacuvana, jer je saobracajnica odvojena. S““ druge strane, novi put i tunel su opet mnogo znacajni za ovaj kraj Srbije cija je modernizacija tek pocela.

  14. Infrastruktura se mora uskladjivati sa otvaranjem fabrika.

  15. Dokaz da se brine i o ljudima i o istoriji zemlje i o budućim turistima, kao i za samu Srbiju

  16. Ovaj tunel i obilazak oko Golubacke tvrdave je bi vec jako potrebna za Srbiju . Srbija pocela da razcvetava!

Ostavite komentar


Politika

Petković tvrdi nije bilo dinara, a Kosovska policija: Skoro 75 miliona dinara, 1.6 miliona evra… 10

Petković tvrdi nije bilo dinara, a Kosovska policija: Skoro 75 miliona dinara, 1.6 miliona evra…

Oko 1.6 miliona evra, oko 74 miliona i 700 hiljada dinara, oko 19 hiljada i 500 franaka, oko 13 hiljada američkih dolara uz 40 australijskih dolara i dokumentaciju – zaplenjeno je u sinhronoj akciji Kosovske policije i kosovske poreske službe danas na severu Kosova. Istovremeno zatvoreno je 5 filijala Poštanske štedionice i Uprava za trezor Ministarstva Republike Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.