Pajtić: Pišem udžbenik i zato sam se isključio

*Svi poslanici su dužni da rade u parlamentu, kaže Šutanovac za Danas
Upadljivo odsustvo bivšeg predsednika i šefa poslaničkog kluba DS iz Skupštine Srbije

Ostavite komentar


  1. Уџбеник? Из Историје правног система? "Утицај јахања на камилама из Бодрума до истанбулског хелипорта на усвајање закона у Србији"?

  2. "to sa pisanjem jako teško predvideti, to je svakako višemesečni poduhvat". Ovo je sramota, pa daj ostavku onda na mesto poslanika.

  3. Gospodine, drago mi je da to radite, to je ozbiljan posao i traži posvećenost … samo napred, jer neće ova pošast trajati dugo .

  4. Bojan Pajtic posto je pokrao i unistio sve sto je vredelo u Vojvodini bavi se pisanjem, samo nije nam pojasnio o cemu ce to pisati. Koliko je on odgovoran govori podatak da se ne pojavljuje u Narodnoj skupstini Srbije.

  5. Лако ми је за њег,жао ми је грађана Војводине.За време његовог мандата биле су бројне афере То треба испитати.

  6. Zavrsili su onoi saradnju, mislim na Sukija i Pajtica. Verovatno ce Pajtic da osnuje svoju strancicu da i on ima nesto iza sebe.

  7. Da li i dalje prima poslanicku platu sa obzirom da se ne pojavljuje u skupstini??? Ako i nije pljackao samo Vojvodinu onda sada sigurno pljacka sve nas zajedno posto tu njegovu platu mi,gradjani Srbije,finasiramo.

  8. E, šta bi vučić dao da ume da napiše udžbenik. Ni vučićevom ekspozeu na šest strana se ne može ući u trag.

  9. Može i Šutanovac da bude recezent, pošto je studirao 13 godina, verovatno je sve detaljno izučio i u sve se razume. Ne zna se ko je bolji stručnjak.

  10. Mogu da zamislim kakve su to price za malu decu koje je Pajtic pricao zadnjih 16 godina gradjanima Vojvodine.

  11. Sa ovim čovekom definitivno nešto nije u redu. Verovatno piše o svom iskustvu kad je krao sve što je mogao.

  12. Sačuvaj Bože šta on sve neće lupiti. Kakve su ovo gluposti?! On da piše udžbenik? Daj nemoj nas zasmejavati…

  13. Koga laze sebe ili nas ? Jasno je da jos nije preboleo poraz koji mu je Sutanovac zadao pobedom na unutar stranackim izborima.

  14. S obzirom na to kolko je odgovoran cak i da ga zaista pise verujem da taj udzbenik nikada nece ugledati svetlost dana.

  15. Očigledno je da je Pajtić završio političku karijeru, a slično verovatno čeka i DS kao političku organizaciju. DS više nema šta da ponudi građanima Srbije, zamena Pajtića Sutanovcem sigurno ne donosi nikakve promene , razlike među njima gotovo i da nema.

  16. Jedini udžbenik koji bi gospodin Pajtić mogao da napiše je taj kako se pljačka država.

  17. Ne vidim nikakav gubitak na političkoj sceni.Samo neka nastavi da se bavi pisanjem udžbenika.

  18. Kako sam se sad lepo nasmejao, piše udžbenik, iz čega, iz istorije ili kako opljačkati narod?

  19. Je l to znači da i ja na svoj posao ne moram da idem narednih 6 meseci do godinu dve, ako napišem udžbenik, ili to samo važi za neke?

  20. Biće to knjiga za generaije koje dolaze, kako biti na vlasti 16 godina i isprazniti sve moguće kase naših novaca.

  21. Lepo od g.Pajtića, hoće da ostavi mladjim generacijama svoje znanje kako se pljačka sopstveni narod i sopstvena država i kako se postaje diktator na vlasti 16 godina.

  22. Pa Pajtiću sve teško ide, zašta udžbenik izgleda ništa pametno za koji fakultet.

  23. Samo se ti isključuj,bolje i nisi zaslužio,samo se brinem za one koji će da uče iz tih udžbenika,ništa dobro sigurno neće naučiti.

  24. Iz Pajtićevih udžbenika sigurno se ništa dobro ne može naučiti,od njega se samo može naučiti kako se uništava,pljačka država i obmanjuje narod.

  25. Ovaj čovek je stvarno zaludan, on definitivno ne zna ništa pametno i korisno da uradi.

Ostavite komentar


Politika

Danas saznaje: Kada će opozicija održati prvi predizborni skup u Beogradu i kako će to izgledati? 10

Danas saznaje: Kada će opozicija održati prvi predizborni skup u Beogradu i kako će to izgledati?

Biljana Đorđević, kopredsednica Zeleno-levog fronta, rekla je za Danas da opoziciona koalicija Biram borbu od 17. maja kreće u konkretniju kampanju kako u Beogradu tako i u drugim opštinama i gradovima u Srbiji u kojima će se održati izbori 2. juna, a da će se prvi skup ove koalicije na kojem će učestvovati kandidati za gradonačelnike i predsednike opština održati krajem sledeće nedelje u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.