Pajtić: Služba umešala prste u raskol u PSG

* Vlast se uplašila istraživanja prema kojima je zajednička lista Jankovića, Jeremića i Đilasa egal sa SNS u Beogradu
Bivši predsednik DS o situaciji u opoziciji pred beogradske izbore

Ostavite komentar


  1. Ono sto ne moze da pobedi SNS, treba da propadne. Zivot ide dalje, pojavice se neki drugi koji ce mozda imati vise uspeha i tako i treba da bude.

  2. Zajednička lista Jankovića, Jeremića i Đilasa u Beogradu egal sa Srpskom naprednom strankom. Kraj vica.

  3. Ne cenim mnogo Pajtića. Ali moram da priznam da je donekle u pravu. Svim mogućim sredstvima pozicija se obrušila na slabašnu i razjedinjenu opoziciju. Sada se jasno vidi koliki je uticaj SNS-ovaca na medije, da ne kažem da su mediji uglavnom u njihovom vlasništvu. Čitava propaganda, pravljenja afera i tobože razotkrivanje nepravilnosti itd. nije moglo da se odradi bez učešća obaveštajaca i tajnih službi. Na tom području, bivši ministar za (dez)informacije i nekadašnji "kontrolor" tajnih službi još od saradnje sa Miloševićem ima odlično iskustvo. Samo lud čovek bi mogao da pomisli, da će SNS-ovici i njihov "Vožd"tek tako predati vlast u Beogradu. Ako nikako drugačije, pokrašće izbore. I na tom polju imaju ogromno iskustvo od Slobe do danas.

  4. Mali uveliko radi na svojoj promociji za izbore. Stalno nesto otvara, ucestvuje, donira, itd. Skuplja glasace malo po malo. Dok opozicija ne moze ni da se sabere. Ali dobro, videcemo.

  5. Ja čak mislim da ““služba““ reciklira i proverene kadrove – Šutanovca, Jeremića, Djilasa,…koji dok su bili na visokim pozicijama nisu je reformisali ( a verovatno ih je ona i dovela na vlast).

  6. Da nije možda služba naredilima Jankovićima da privatizuju pokret i opozicionim liderima da budu sujetni?

  7. Ma da bre, država je kriva što se opozicija raspada. Verujem i da Janković nije napisao zgrčeni tvit, već da mu je služba hakovala profil. Pajtić da razmisli, možda je služba i njega smenila, a postavila Šutanovca za predsednika DS-a.

  8. Partije i pojedinci propadaju sami od sebe kad nemaju niti ideju niti ideologiju. Jedina ideologija PSG-a je bila "mrzim Vučića" a ideja "skinuti Vučića sa vlasti na bilo koji način". To ima samo trenutni efekat nakon čega se gasi kao nepovratno!

  9. Ovom Pajtiću se svašta priviđa. Toliko obrazloženih napuštanja, argumenata i činjenica o načinu funkcionisanja ovog pokreta.

  10. Što nisi birao Danu Drašković za direktorku BIA? Ona bi za dan uništila i CIA i DEA i Mosad, a ne neke tričave BIA-e! Ali, tad ti je odgovarala agencija koja radi po nalogu vlasti, a sad se buniš.

  11. Nije udar na PSG naneo stetu opoziciji, Pajtic zeli da veruje da je tako, narod vidi sam kakav je ko i kako se ponasaju.

  12. PSG je kao pokret imao nezdravu atmosferu od samog pocetka, to je sve zasluga Sase Jankovica koji je gledao samo svoje ciljeve i principe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.