Patrušev: Srbija najbolje zna šta se dešava na Balkanu

Ostavite komentar


  1. Srbija najbolje zna šta se dešava na Balkanu jer se Srbija najviše zalaže za očuvanje mira i stabilnosti na čitavom Balkanu.

  2. Tačna je konstatacija Rusije da Srbija najbolje zna šta se dešava na Balkanu, jer Srbija je stub mira kako u regionu tako na celom Balkanu.

  3. Ovo je dobro obavesten covek. To i njegov lik pokazuje. Skojom namerom je prevalio toliki put verovatno tek ce da se sazna.

  4. Sa ovakvom izjavom praktično nam Rus sugeriše da Srbija najviše zna o dešavanjima na Balkanu jer prima od njih informacije.

  5. Verujem da imamo sposobnu i dobro opremljenu kontraobaveštajnu i obaveštajnu službu i da znamo kako nam region"diše".

  6. Srbija i Rusija imaju dobar prijateljski odnos koji se neguje i jaca decenijama unazad. Stabilnost i mir na Balkanu od znacaja je i Ruskim i Americkim investitorima a dobro je sto je Srbija po mnogim procenama kljucan faktor stabilnosti okruzenja.

  7. Srbija se zalaže da ima dobre odnose sa svima, zbog toga je upoznata sa većinom dešavanja na Balkanu.

  8. Предлог о потписивању меморандума о сарадњи МУП Србије и Русије је конструктиван и треба га прихватити јер он није обавезујући документ већ подразумева састанке како би се размотрила безбедносна ситуација у свету и како се понашати а не угрозити интересе Србије и Русије.

  9. Srbija je u više navrata pokazala da njene službe bezbednosti odlično rade svoj posao.

  10. Uveren sam da će psole ovih sastanaka saradnja naše dve države biti na mnog višem nivou.

  11. Kakvi komentari u "Danasu"…izgleda da su komentatori "Politike" presli na sajt "Danasa"!

  12. Od preCednika je mogao da dobije informacije iz prve ruke, čovek sve zna, on i ne čita izveštaje obaveštajnih službi, dovoljno mu je Kremansko proročanstvo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.