Paunović istupa iz DS-a i izlazi na izbore u Paraćinu

Ostavite komentar


  1. Niste se ni razilazili da biste se ponovo sretali, već da biste nastavili sami svojim putem. To što ste se sitnošićardžijski sklonili sa zajedničkog puta opozicionih organizacija, ne abolira vas od odgovornosti prema ostatku Srbije i ne stavlja vas automatski van problema i izvan tema opozicione javnosti. Ne zaboravite samo da stvaranje oaze u pustinji, ne mora da bude i simbol srećnog života u pustinji. I dalje, na žalost, ostajete sami u pustinji.

    1. Zaključak Vašeg komentara: neka svi skapamo u pustinji.
      Ne slažem se, podrška za Paraćin i Šabac!

  2. Ma nisi ti jedini. U „interesu naroda“ i ti ces kao Cuckovic, Nicic, onaj nesretnik iz Pirota i mnogi drugi zavrsiti znamo vec gde. Naravno, „u ineresu naroda“. Kako ko zeli, ali ja te nikada ne bih glasao.

  3. Podrska gospodinu Paunovicu da sam na njegovom mestu isto bih uradio. Casno je i obaveza je suprotstaviti se ovoj bahatoj olosi na vlasti u Srbiji, predvodjenoj najvecem od svih njih Aleksandrom Vucicem. Uz parolu „KO NE BRANI SVOJ GRAD, BAS JE PRAVI SMRAD“. Bravo Paunovicu ne sumnjam u sposobnost i odlucnost koju imate vi paracinci poput gospodina Zelenovica i njegovih ( nasih ) sapcana. Do pobede i slobode istrajno i hrabro, vi ste vec pobedili ovu olosokratiju naprdnog smrada u vasem Paracinu. Pokazite i ostatku Srbije da nas ima i bice nas da ovim poganim naprdnim zulumcarima, konacno pokazemo „gde im je mesto“ i sta ih uskoro sirom Srbije ceka.

  4. Za ovakvu odluku postoje dva razloga. Jedan je da mu se ne napušta fotelja predsednika opštine koja možda nije baš naj čistija, a drugi ako padne ( što će najverovatnije i biti ) onda mu je naj lakše prići Vučiću i opet zadržati fotelju.

    1. E, Mile, opet problemi sa pravopisom. Dakle, piše se najčistija (nikako ne naj čistija)!!! Piše se najlakše (nikako ne naj lakše)!!! Kada već imate “suvisle“ komentare, gledajte da oni barem budu pismeni, tj. pravopisno korektni. Ovako, ispadate smešni (da ne kažem “glupi u društvu“) po ko zna koji put.

  5. Paune pizdo Srbiju si izdo, jebo te Paraćin stani u stroj da skinemo zlo, uskoro će ti arapi biti komandanti … a englezi i Nemci ko 41 držati stražu dok nas budu ubijali … crna slika ali to je sledeće !!! Živi bili pa videli

  6. Podrska Paunovicu. Covek ima sta da brani, za razliku od opozicije koja je stvorila sns (Djilas, Tadic …) ili blisko saradjivala sa Vucicem (Radulovic, Jeremic …)

  7. Već decenijama okorelo četnička džungla koja sebe srbijom zove, idealna je za borbu svakog sa svima, zubima i kandžama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.