Tribina u Novom Sadu: Živimo u stanju mafijaške države (VIDEO)

Tribina u Novom Sadu „Srbija kao nedovršena država“

Ostavite komentar


  1. E baš su otkrili rupu u saksiji! Pa mi već najmanje 2 decenije znamo da živimo u mafijaškoj državi- još gore nego na Siciliji ili Sardiniji jer tamo postoji bar jedan zamenik glavnog šefa. Kod nas jedan jedini diktator upravlja i mafijom i našim životima.

  2. Steta nisam bio na tribini da upitam advokata o korupciji medju advokatima i cirkusu od pravosudja koje advokati podrzavaju. ove uopstene price ne prolaze kod gradjana vise, mozda kod ove grupe vremesnih na tribini, ali mi ostali znamo da se veoma konkretna imena nalaze iza ‘nedovesene’ drzave, a najvise u pravosudju i politiuci, na svim nivoima. To advokati najbolje znaju.

  3. Žao mi učesnika tribine koji smatraju da Slobodan Beljanski ima legitimitet da kritikuje bilo koga. Njemu je pravnosnažno oduzet doktorat a prva afera povodom toga seže u rane 2000. daleko pre Vučića.

  4. Za Slobodana Belanskog: pogledajte čl. 170 KZ (uvreda). Ali lako je vama kad preko CEPRIS-a gde je i sudija Majić, imate vezu u apelaciji. Samo pazite da vam njegovo veće u obrazloženju ne napiše: „počinilac krivičnog dela nije mogao da bude upoznat sa tim da čini krivično delo zbog svih okolnosti koje su oblikovale njegov život i njegovu svest“. Mada, ne brinite, to je rezervisano samo za Rome koji žene maloletne.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.