Peticija za vanredne izbore na Vračaru

Ostavite komentar


  1. Bljaaaaaaaaak,muka mi je. Kad““ se ovaj "ja kao predsednik" natera da sidje medj““ raju…..zanci samo jedno….nema kesha !!!!

  2. Jel to onaj Tadic sto je osnovao SNS, a pocepao DS? O "reformi" pravosudja da ne govorimo.

  3. Treba raspisati izbore na svim novoima i zabraniti da na njima ucestvuju politicke stranke koje su do sada bile na vlasti jer su sve sto se moglo unistiti unistili a ono sto im je ito ostavio u nasledje nisu sposobni ni da okrece …!!!!!

  4. Hahahaha, sve je za SNS skandolazno, njihova naj milija rec. Halo, vi (SNS) ste bili manjina na Vracaru, i su preletaci su vam omogucili da udjete na vlasti u tu opstinu. Volja gradjana je bilo da SNS ne vlada na Vracaru, i to mora da se postuje. Napolje naprednjaci, i puno podrska DSu, SDSu, i Novi.

  5. Ja mislim da pojava Borisa Tadića na bilo kojem skupu, više ima korist vladajuća stranka nego opozicija. Oladi malo čovječe, pusti nove snage mlađe. Pusti nekoga kao onaj Ivan Pernar u Hrvatskoj, od tebe se Borise nemože doći na red. Vidio si šta narod misli o tebi skandiranjem. Pozdrav dobrim ljudima i budite malo pametniji…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.