Petković: Borelj se začudio kad je video listu sa 80 incidenata prema Srbima na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Vučić je izjavio da se on uvek slaže sa svim predlozima a Albanci ni sa jednim i tako se vrši izdaja na svakom sastanku, izdaje korak po korak a ništa za Srbe. Sad počeo i zastrašivati Srbe a sokoliti Albance izjavom da je stanje na Kosovu takvo da ni Srbi ne mogu opstati, kad je poredio namere nekog lica u užoj Srbiji koji je kao hteo da ga Vučić pusti na Kosovo da nešto preduzme u korist Srba. Kakav smisao ima Vučićevu pregovaranja sa Albancima kad do sada ništa nije uradio za Srbe sa za Albance jeste i to bitno.

  2. Prijatelju,u tome nikad uspjeti neces.Ne gubi vreme,bavi se pametnijim stvarima.

  3. Ispao si Kurtijev portparol.
    Recite vi nama nešto iz svojih usana a ne šta je rekao Kurti.

  4. Odavno je jasno, pomalo se nadali da će EU i SAD malo drugačije gledati na situaciju na KIM, ali od toga nema ništa. Kurti ne šamara Vučića jer on vrlo dobro zna da nema priznanja i tako se ponaša, već Kurti šamara EU i još jednom opalio šamarčinu Lajčaku i Borelju i stavio im do znanja da je on gazda i da on upravlja pregovorima. Vučić ne treba da se tu više ponižava i da dolazi na pregovore, da lupi od sto i kaže da kad oforme SZO na kosovu, onda ćemo pregovarati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.