Petković: Evropa u vrednosnoj krizi, inicijativa da se Kosovo primi u SE to i pokazala

Ostavite komentar


  1. A zato smo mi u vredosnoj krizi zato sto je i EU. Hvala na objasnjenju. Koje su nase vrednosti da se saglasis sa prijemom Kosova u sve medjunarodne organizacije a sada optuzujemo druge?

  2. Budi pametan.Srbi na Kosovu imaju svoja poslanicka mesta u Skupstini,gde se ponasaju kao na Kalinicevoj pijaci.Ulaze,prisustvuju pa napustaju kako im njihov „svemocni“naredi i tako u nedogled.Skupstina Kosova nije nicija prcija da se tako ponasaju,pa ni srbima.Napomenuta prava nemaju albanci u srpskoj Skupstini u tom obimu,pa se o tome i ne diskutuje.
    A koju funkciju ti imas,i cemu ona sluzi?Jedan obican vucicev klovn koji reaguje na svaki njegov mig,sto kosovskim srbima nista ne donosis time.Koliko citam,vidim i cujem onda mogu bez razmisljanja reci da kosovski srbi zive daleko bezbednije i bolje na Kosovu,nego u Srbiji,naravno izuzetak su oni koji tapsu i imaju koji profit od srs (sadasnje sns).Pa o vasoj demokratiji (vucicevoj)prica se na veliko po Svetu,ali ti verovatno i ne citas tu stampu.Ako ti/vi stvarno mislite dobro kosovskim srbima,u sta je cisto sumnjam onda ih ostavite da zive svoje zivote onako kako oni zele.Nije njima potrebna vasa milostinja,nego im je potreban mir.Zato,klovnu sagni malo glavu i pocni da zivis normalnim zivotom a ne kao sluga tvome predsedniku.

  3. никоме није стало мученика Срба на КиМ од ЕУ

  4. Вучићева слуго, ти и не знаш шта то значи вредност, мислим на моралну, цивилизаторску, правну, верску, али добро знаш колико вредности има паре којима је Оскар – Вучић, и због који си одбацио све, сходно оним Србима у служби Броза, Ранковића, Милошевића. Сви сте ви продали душу, многи и за одлазак на одмор у разне државне домове на Јадрану, имао сам прилике да вас посматрам на Јадрану.

  5. Srbija je odavno u vrednosnoj krizi ss vlascu radikala Vucica i Slobinog potrcka Dacica uz menazeriju nesposobnih likova koji unistavaju Srbiju.

  6. Petković: Evropa u vrednosnoj krizi, inicijativa da se Kosovo primi u SE to i pokazala
    Komentar: U „vrednosnoj krizi“ je tvoja jadna dusa koja ne sme da misli svojom glavom: „prijem Kosova u SE“ je je produkt to sto tvoj sef, Aleksander Vucic prihvatio (klimanjem glave, iako ne potpisom) u Briselu i Ohridu. Sve drugo je za unutrasnju upotrebu…u stilu nije moglo da se spreci jer niko nas ne voli…

  7. Petković: Evropa u vrednosnoj krizi, inicijativa da se Kosovo primi u SE to i pokazala

    Da je Evropa u vrednosnoj krizi, „to svi vidimo“ uperedjujuci „vrednosne vrline Srbije“ sa onima u Evropi ali „kako da pomognemo Evropi da izadje iz te vrednosne krize“, to je pravo pitanje ?

  8. Tebe ce i tvog vodju da pitaju sta je vredonosnost. Misliite da je to Srbija da svi slusaju velikog vodju i da ne misle svojom glavom. Muka mi je od vas i vaseg pametovanja

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.