Petković: Kurtijevi specijalci bukvalno okupirali severnu Kosovsku Mitrovicu, držali ljude u getu

Ostavite komentar


  1. Kurti sve vreme radi na tome da izazove sukob. Upravo zbog toga ne shvatam zasto ni EU ni SAD ne reaguju i zaustave ga u njegovoj nameri.

  2. ovaj papagal i njegovi vlasti sto su diktatorna derzava sa svim parametrama su zlo ne samo za balkan vec i sa sam serbiju ovako prezivaju autokrati

  3. Zapad je jedini koji može da zaustavi Kurtija, on njih mora da sluša

  4. Kurtijeva taktika je da izazove sukobe,samim tim zaustavi bilo kakve pregovore i formiranje ZSO.

  5. Ovo je jedna velika raskrsnica za našu zemlju i za naš narod u cilju očuvanja mira

  6. Zaista se divim našem rukovodstvu koje pokušava na sve načine da zaštiti naš narod i održi mir!

  7. Naše rukovostvo se drži Povelje Ujedinjenih nacija i poštuje međunarodno pravo maksimalno. A za sve ovo je kriv Kurti

  8. Petkovic direktor kancelarije za KIM bi trebao da ima stalno mesto boravka u Kosovskoj Mitrovici umesto sto iz udobne fotelje u Beogradu opisuje stanje na istom koje saznajemo iz medija pa ne moramo od njega.

  9. Drze Srbe kao u logoru,ulivaju strah neduznom narodu,zele da naprave nemire.

  10. a gde je srpska policija???? Aaaaa – pa AV je „ne da“ zajedno sa Gazivodama!!!!!????

  11. Trenutna situacija koju je Kurti stvorio na KiM je neodrživa. Srbi neće moći ovo još dugo da trpe. Kurtija neko mora da zaustavi.

  12. Stanje na KiM je i bez ovoga na ivici eskalacije, Kurtiju i njegovim specijalcima treba stati na put pod hitno!

Ostavite komentar


Politika

Avžner u „Utisku nedelje“: Opozicija nije smela da nasedne i da se pocepa, da je ostala jedinstvena međunarodni pritisak bi bio veći 10

Avžner u „Utisku nedelje“: Opozicija nije smela da nasedne i da se pocepa, da je ostala jedinstvena međunarodni pritisak bi bio veći

Jedino objedinjena opozicija je kontrateža režimu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ona nije smela da "nasedne" i da se pocepa, istakao je večeras marketinški stručnjak Igor Avžner i dodao da podržava izlazak ujedinjene opozicije na izborima u Novom Sadu, dok u drugim mestima gde je ona razjedinjena nema ni logične, ni matematičke šanse da pobede Vučića.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.